Televizor LG 65UF950V

Continuam seria dedicata televizoarelor premium si, dupa ce v-am prezentat televizorul LG 55UF8507 a venit randul de aceasta data unui model cu diagonala mult mai mare.

 

Pret bomba!

 

LG 65UF950V, caci despre el este vorba, vine dotat cu cea mai noua tehnologie LG Nano Spectrum, aceasta facand posibil pentru modelul celor de la LG sa livreze intreg spectrul de culori.

Ce inseamna mai exact acest lucru? Faptul ca vei avea parte de scene viu colorate, foarte realiste, cu nuante incredibile care pana acum erau ascunse ochilor nostri. O sa ai parte de o profunzime a imaginilor pe care nu ai mai intalnit-o pana acum pe nici un alt televizor din Romania sau lume.

Un alt puncte forte in cazul modelului LG 65UF950V este sistemul de operare webOS 2.0, acesta oferind o interfata extrem de pritenoasa cu utilizatorul, toate optiunile dorite fiind la o singura apasare de buton distanta. In plus, datorita procesorului puternic si a optimizarii soft-ului, o sa ai parte de cele mai fluide experiente de navigare.

 

Performante vizuale la superlativ!Televizor LG 65UF950V

LG 65UF950V este un televizor care vine cu un ecran care are diagonala de 164 de centimetri, ceea ce il face perfect pentru living-urile foarte spatioase, iar claritatea si calitatea excelenta a scenelor redate de acesta este garantata de rezolutia Ultra HD 4K.

Datorita lui SmartShare, conectarea altor dispozitive inteligente la un televizor nu a fost niciodata mai usoara ca acum, ceea ce inseamna ca putem sa le aratam pritenilor nostri pozele si filmarile din vacanta direct prin proiectarea de pe smartphone pe ecranul mare al televizorului.

Calitatea sunetului este si ea una de invidiat, cu mult peste ceea ce ofera, de exemplu, modelul Samsung 43J5600. Asadar o sa ai parte de o experienta perfecta, completa si de neuitat!

 

Concluzii

Incazlu televizorului LG 65UF950V, pretul mare este complet justificat, acesta oferind practic un adevarat centru multimedia, care face posibila crearea unei mici “sali de cinema” direct la noi in sufragerie. Recomandam!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email