Televizor LG 65UF850V

Cred ca in acest moment doritorii unui televizor LED de calitate care sa vina cu o diagonala foarte mare a ecranului sunt foarte bucurosi cand vad ca le-am pregatit review-ul lui LG 65UF850V.

 

Vezi oferta zilei aici!

 

De ce spun acest lucru? Foarte simplu! Pentru ca LG 65UF850V vine cu un ecran care are diagonala de nici mai mult nici mai putin de 164 centimetri.

Exact! Acest televizor este unu perfect pentru living-ul spatios si proaspat renovat al tau, integrandu-se perfect si oferind un plus de personalitatate acestuia.

Un alt aspect foarte important la care LG 65UF850V reuseste sa exceleze este rezolutia Ultra HD 4K a imaginii, ceea ce este garantia faptului ca vei avea parte de cele mai tari senzatii cinematografice direct la tine in sufragerie.

 

Cele mai de calitate experiente vizuale si acustice!Televizor LG 65UF850V

Acest nou televizor de la LG este excelent pentru cei care isi doresc sa creeze un mic spatiu dedicat serilor petrecute in familie sau alaturi de prieteni vizionand cele mai noi productii de la Hollywood.

Un alt model asemanator, insa cu o diagonala mai mica, este Samsung 48HU7500, al carui review il puteti gasi la noi pe site.

Prin ce mai reuseste sa impresioneze noul televizor LG 65UF850V? Prin sistemul audio performant care este format din doua difuzoare de 10 W fiecare si care este sustinut de o serie de tehnologii marca Dolby (DTS, Dolby Digital, ULTRA Surround), dar si 3D Sound Zooming, Clear Voice II, Smart Sound Mode, Wireless Sound Sync sau Optical Sound Sync.

 

Concluzii

In acest moment, l aceasta diagonala mare LG 65UF850V reprezinta o solutie extrem de buna pentru toti cei care sunt dispusi sa ofere o suma de bani atat de mare pentru a avea parte de cele mai tari experiente vizuale si acustice pe care un televizor le poate oferi.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email