Televizor LG 65EG960V

Cei de la LG dau lovitura din nou, de data aceasta cu televizorul curbat 3D LG 65EG960V. Acest televizor pune competitia pe ganduri cu tehnolgia 4k Ultra HD pe care o foloseste, nelimitandu-se insa doar la atat.

 

Vezi aici parerile cumparatorilor!

 

LG 65EG960V se foloseste de pixeli auto-iluminati, ce creeaza nuante mai intense de negru, ce sunt perfecte pentru scenele mai intunecate care prind viata datorita acestui efect, la fel ca in cazul lui Samsung 55JS9000, al carui review il gasiti de asemenea la noi

Cu o diagonala de 164 cm si un aspect al imaginii de 16:9 ce aduce cu ea o rezolutie de 3840 x 2160, LG 65EG960V iti permite sa te bucuri de o paleta intreaga de culori naturale, folosite pentru imbunatatirea experientei de vizualizare.

 

O calitate excelenta a imaginilor redate! Vezi aiciTelevizor LG 65EG960V

Imaginea este de asemenea imbunatatita de elementele specifice ce vin cu tehnologia folosita de aceste produse premium , precum Pixel Dimming, Tru 4K Engine, Triple XD Engine, ULTRA Luminance, Tru Black Control, 4K Upsacaler, Contents Optimizer,  Dynamic Scanning, Active Noise Reduction, Dynamic Clear White,  Dynamic Color Enhancer,  Real Cinema 24p si Motion Eye Care.

In caz ca iti faci griji de calitatea sunetului, caracteristicile speciale incorporate in acest televizor curbat, precum Dolby Digital DTS, Ultra Surround Sound designed by Harman Kardon, 3D Sound zooming, Clear Voice II, Smart Sound mode si Optical Sound Sync o sa inlature orice indoiala, avand o iesire sunet (RMS) de 2 x 10 W. Despre multe dintre acestea sunt sigur ca ati auzit, mai ales cand v-am vorbit despre celelalte modele ale gamei, precum LG 55UC970V.

 

Ecranul curbat al lui LG 65EG960V chiar merita pretul!

Ecranul curbat ii ofera lui LG 65EG960V un aspect sic, ceea ce combina utilul cu placutul. Aspectul frumos al designului curbat nu ofera doar ceva placut pentru a fi privit, acesta imbunatatind experienta de vizionare foarte mult. De asemenea, experienta de utilizare a functiilor sale Smart este un excelenta.

Asadar, indiferent daca vrei  sa urmaresti un film, o emisiune sau un meci impreuna cu prietenii, LG 65EG960V nu numai ca o sa satisfaca atat din punct de vedere al calitatii imaginii si a sunetului, ci o sa si impresioneze cu designul sau Art Slim, acesta aducand o nota de eleganta oricarei incaperi in care amplasati televizorul, datorita designului sau subtire, menit sa ocupe cat mai putin spatiu.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email