Televizor LG 55UG870V

De-a lungul timpului la noi pe site si-au facut apritia o multitudine de modele televizoare ieftine, care ofera un raport calitate-pret mai mult decat excelent.

Astazi am hotarat sa va prezint review-ul unui televizor premium, si anume review-ul lui Lg 55UG870V, care reprezinta un televizor cu ecran curbat echipat cu cele mai noi tehnologii posibile la acest moment.

Noi v-am mai prezentat si inainte astfel de televizoare premium, unul dintre acestea fiind si Samsung 55JS9000, care vine la un pret la fel de piperat ca si subiectul review-ului de astazi.

LG 55UG870V are un design pot spune cu linii destul de comune pentru televizoarele LG, insa care aduce cateva elemente noi, acestea oferindu-i un plus de eleganta si personalitate. Arata in opinia mea foarte bine, reusind sa atraga privirile.

Este un televizor premium, cu specificatii de top!

De precizat faptul ca datorita diagonalei de 138 cm a ecranului, LG 55UG870V este un televizor perfect pentru a fi folosit in living-urile spatioase, spre deosebire de Samsung 32J5500 pe care vi l-am recomandat celor cu incaperi mici.

La televizorul LG 55UG870V cel mai important aspect este legat de rezolutia care sustine ecranul foarte mare al acestuia. Aceasta este de 3840 x 2160 pixeli, fiind asadar un model Ultra HD capabil sa redea de patru ori mai multe detalii decat in cazul televizoarelor Full HD.

In plus, produsul dispune de tehnologia Control True Black care imbunatateste semnificativ contrastul, oferind astfel nuante de negru mult mai intense, imbunatatind profunzimea imaginilor redate. O sa te poti bucura la maxim de o calitate desavarsita a imaginii.

Alte dotari care fac din LG 55UG870V un model pe care il recomand tuturor celor care dispun de bugetul necesat sunt: functiile inteligente, functiile 3D, player-ul multimedia integrat si sistemul audio performant.

Concluzii

LG 55UG870V isi merita banii, fiind un produs care este capabil sa ofere un nivel foarte inalt al calitatii. Desigur, pretul este unul foarte ridicat, insa acest lucru este cat se poate de normal, tinand cont de dotarile pe care le are.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email