Televizor LG 55UF950V

In acest review am de gand sa va prezint un televizor produs de catre LG si anume Televizorul Smart 3D LED LG 55UF950V 4k Ultra HD.

 

Pret ptomotional!

 

Aceasta minune de televizor, a carui nume am de gand sa il prescurtez la LG 55UF950V pentru scopul acestui articol, a luat piata cu asalt, motiv datorat nu in putina parte tehnologie cu care vine echipat.

Aici ne referim in special la LG Nano Spectrum, ce o sa-ti permita sa te bucuri de intreg spectrul de culori intr-un mod nemaivazut pana acum.

 

LG 55UF950V iti ofera o calitate la superlativ!Televizor LG 55UF950V

Imbunatatirile tehnologice pentru acest produs nu se opresc aici, LG 55UF950V venind cu o serie de avantaje precum o rezolutie ULTRA HD, precum cea intalnita la modelul Samsung 55JS9000, ceea ce iti permite sa te bucuri de o claritate perfecta si o profunzime a detaliilor excelenta, datorita faptul ca rezolutia ULTRA HD este de 4 ori mai mare decat cea FULL HD.

Ca sa duca acest televizor si mai departe, producatorii au decis sa includa si capabilitati 3D si anume 4k 3D, acesta fiind unul din cele mai confortabile sisteme de utilizat, in timp ce ofera o imagine clara si detaliata care o sa te faca sa crezi ca te aflii in mijlocul actiunii.

 

Cea mai buna imagine de care poti avea parte!

Toate cele mentionate mai sus pot fi vazute la treaba pe ecranul cu o diagonala de 138 cm a lui LG 55UF950V, aspectul imaginii find de 16:9, cu o rezolutie de 3840 x 2160. Ecranul gasit la acest televizor este de asemenea unul din categoria Ultra Slim, fiind si mai subtire decat cele ale predecesorilor sai, ocupand si mai putin spatiu.

Un alt model, pe care noi vi-l recomandam deoarece ne-am facut o parere foarte buna despre el, este Samsung 55HU8500, care te va impresiona inca de la inceput cu design-ul sau atragator.

La sfarsitul zilei, fie ca te uiti la un meci de fotbal sau un film, LG 55UF950V o sa te delecteze cu imaginea sa clara, iar cu sistemul 3D incorporat, cinematograful o sa iti treaca prin gand din ce in ce mai rar.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email