Televizor LG 55UF8507

Deoarece televizorul LG 49UF8507 a fost extrem de bine primit de catre cititori, m-am hotarat sa fac un review si pentru fratele sau mai mare, LG 55UF8507.

LG 55UF8507 iti ofera aceleasi carateristici si performante de top ca si ruda sa mai mica, dar face acest lucru la un ecran mult mai mare, care imbunatateste semnificativ experienta de vizionare.

Avem acum un ecran cu diagonala de 138 de centrimetri, acest lucru transformandu-l in televizorul perfect pentru crearea unui mic cinema direct in sufrageria ta.

Fiind un model al anului 2015, LG 55UF8507 ofera experiente cinematografice de top, cu imagini clare si sunete puternice, astfel incat realismul sa fie unul perfect.

 

Afla parerile cumparatorilor despre acest televizor!

 

Televizorul perfect vine cu webOS 2.0!Televizor LG 55UF8507

De cand a aparut pe piata m-am declarat un fan al sistemului de operare webOS, iar faptul ca LG 55UF8507 vine cu cea mai noua versiune nu a putut sa ma lase indiferent.

Noul webOS 2.0 vine cu o interfata imbunatatita, extrem de prietenoasa si usor de utilizat. Avem practic toate optiunile la o singura apasare de buton distanta. In plus, experientele de navigare pe internet au fost mult imbunatatite!

Printre tehnologiile de care dispune LG 55UF8507 se afla si deja celebrele Micro Pixel Control (Contrast Local), Tru ULTRA HD Engine, Resolution Upscaler, ULTRA Luminance, Triple XD Engine, Tru Black Control si Dynamic Clear White.

Pe partea de conectivitate observam ca sud-coreenii, prin modelul LG 55UF8507, ne pun la dispozitie trei porturi HDMI, doua porturi USB 2.0, o iesire audio digitala si o intrare component. Prezent este si tunerul digital impreuna cu slotul CI+.

 

Concluzii

LG 55UF8507 este genul acela de televizor nou aparut pe piata care te atrage din prima clipa, insa ramai usor trist cand vezi pretul la care este comercializat.

Pentru ceea ce ofera, pot spune ca pretul este unul justificat, iar cei care si-l permit nu pot rata oferta in cadrul careia este disponibil acest televizor. O alta recomandare a site-ului nostru este Samsung 55H8000, care are deja review.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email