Televizor LG 55UF7787

Televizoarele celor de la LG mi-au placut intotdeauna datorita design-ului foarte elegant al acestora, iar de curand datorita sistemului de operare webOS utilizat de acestea.

In articolul de azi o sa va prezint review-ul lui LG 55UF7787, acesta fiind fratele mai mare al lui LG 43UF7787, venind deci cu acelasi design elegant, care atrage priviri, precum si cu aceleasi performante de top.

O sa incep direct prin a discuta despre ceea ce mi se pare cel mai tare la LG 55UF7787, si anume sistemul audio care se afla in dotarea acestuia.

 

Afla detalii despre acest produs aici!

 

Spre deosebire de alte modele, cei de la LG ne pun la dispozitie un sistem audio performant, format din difuzoare care ofera o putere de 32 W, asadar este asigurata redarea unor sunete clare si puternice, dialogurile fiind mai usor de inteles ca niciodata.

 

Sunete puternice si imagini excelent de clare!Televizor LG 55UF7787

Partea de sunet este sustinuta de tehnologiile DTS, Dolby Digital, Clear Voice II, SubWoofer, ULTRA Surround si 3D Sound Zooming, fiecare avand un rol bine stabilit pentru a oferi cele mai bune performante.

Pentru ca un televizor LED de calitate trebuie sa se descurce excelent pe ambele fronturi (sunet + imagine), LG 55UF7787 vine cu un ecran care are diagonala de 138 centimetri si este sustinut de o rezolutie Ultra HD a imaginii.

Asadar, prin intermediul lui LG 55UF7787 o sa avem parte de unele dintre cele mai bune experiente vizuale pe care un televizor le poate oferi, aici fiind evidenta mana de lucru a celor de la LG, care intotdeauna au produs lucruri de calitate, la fel fiind si in cazul lui LG 50LB650V.

 

Concluzii

LG 55UF7787 iti ofera toate lucrurile de care tu ai nevoie pentru a te putea bucura de noul televizor, si anume: imagini de calitate, sunet puternic si functii inteligente care permit printre altele si navigarea pe internet sau instalarea de aplicatii/jocuri.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email