Televizor LG 55UF675V

Spre deosebire de precedentele televizoare din categoria celor accesibile despre care v-am vorbit, cel de astazi are un element foarte special care il scoate foarte mult in evidenta.

 

Super pret!

 

La ce fac referire mai exact? Ei bine, spre deosebire de Samsung 32J5100, televizorul LG 55UF675V vine cu o diagonala uriasa de 138 de centimetri, precum si cu o rezolutie Ultra HD 4K a imaginii care sa umple spatiul imens al ecranului.

Este de la sine inteles faptul ca LG 55UF675V este un model care se indreapta catre cei care doresc sa se poata bucura de cele bune experiente cinematografice posibile in acest moment la acest pret.

 

Cauti un TV 4K ieftin? L-ai gasit! Alege-l pe LG 55UF675V

Pentru ca pretul lui LG 55UF675V sa fie mentinut jos, sud-coreenii de la LG au optat pentru eliminarea functiilor inteligent, acesta nefiind asadar un televizor Smart, ci doar unul care pune accent foarte mult pe partea de audio-video.

Pe langa rezolutia de 3840 x 2160 pixeli pe care o poate afisa LG 55UF675V, acesta mai vine si cu tehnologii dintre cele mai diverse, astfel incat senzatiile sa fie puternic amplificate in cazul in care suntem cinefili si dorim sa vedem cele mai noi filme in cele mai bune conditii.

Multe dintre aceste tehnologii le-ati mai intalnit cu siguranta pana acum (de exemplu in cazul lui LG 43UF675V), fiind vorba in special despre Tru ULTRA HD Engine, Resolution Upscaler 4K, Triple XD Engine, Tru Black Control si Dynamic Clear White.

 

Televizor ideal pentru experiente cinematografice de neuitat!

In cadrul acestui mic review, dupa cum ati putut observa LG 55UF675V este un televizor care se adreseaza in special celor care vor un televizor de calitate pentru a se putea bucura de filmele si emisiunile preferate, acesta fiind acel gen de produs care se adreseaza unei categorii mai restranse de cumparatori.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email