Televizor LG 55UC970V

Dupa cum site-ul nostru va obisnuit deja, pe langa binecunoscutele televizoare LED ieftine va prezentam si modele premium, care vin la un pret ridicat si performante vizuale si acustice pe masura.

Din cea din urma categorie face parte si LG 55UC970V, despre care este vorba in acest review, acesta fiind un Smart TV 3D care are o diagonala a ecranului impresionante, de 139 cm si rezolutie Ultra HD 4K.

Asa cum am spus in repetate randuri cand era vorba despre modelele Ultra HD 4K, in special cele cu ecrane mari, acestea sunt capabile sa ofere o calitate desavarsita a imaginii, la care in urma cu doar 2-3 ani nici nu ne-am fi putut gandi.

Asadar, dupa cum cred ca v-ati dat deja seama, rezolutia de 3840 x 2160 pixeli si diagonala generoasa merg mana in mana, oferind lui LG 55UC970V un mare avantaj in fata celorlalte modele aflate in acest moment pe piata din Romania.

O alegere de nerefuzat si la oferta!

Exact! LG 55UC970V este disponibil in acest moment in cadrul unor oferte interesante, care se deruleaza la mia multe magazine de la noi, astfel incat sa putem achizitiona cel mai bun televizor la cel mia bun pret.

Sa nu ma intelegeti gresit, pretul este in continuare mare pentru multi dintre noi, insa aceste oferte il fac usor mai acceptabil si prietenos cu buzunarele noastre.

Pe partea de sunet LG 55UC970V este la fel de capabil ca in ceea ce priveste imaginile redate, experienta acustica fiind sustinuta de un sistem audio 4.0, performant (pot spune chiar foarte performant), care asigura redarea perfecta si exacta a tuturoro sunetelor (inclusiv a celor inalte).

Pentru cei care isi doresc un model ceva mai ieftin, dar la fel de bine dotat, isi pot indrepta atentia spre Philips 40PUS6809, care vine insa cu o diagonala mult mai mica.

Concluzii

Televizorul LG 55UC970V chiar merita fiecare banut pe care il dam pe acesta, reusind sa ne incante de fiecare data cand il pornim si ne uitam la emisiunile sau serialele noastre preferate.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email