Televizor LG 55UB850V

Ceea ce o sa observi inca din prima clipa in care te vei uita la LG 55UB850V este design-ul futurist cu care acesta vine.

Aspectul este unul foarte modern, iar rama care inconjoara ecranul mare de 139 centimetri este aproape inexistenta, acest lucru sporind eleganta televizorului.

Desi pretul nu este unul dintre cele mai accesibile, trebuie precizat ca acesta este justificat din absolut toate privintele, calitatea fiind cu mult peste ceea ce exista deja pe piata la momentul actual.

LG 55UB850V  are o diagonala a ecranului foarte generoasa, iar acesta este completata de o rezolutie Ultra HD 4K (3840 x 2160 pixeli) capabila sa afiseze un numar record de detalii, un contrast excelent si luminozitate pe masura.

O calitate desavarsita a imaginii redate!

Din cele spuse mai sus cred ca este deja evident faptul ca experienta cinematografica va fi una de neuitat, cu imagini de cea mai buna calitate, astfel incat tu sa te simti ca si cum te-ai afla intr-o sala de cinema. Un singur alt model se mai poate compara cu acesta, si anume televizorul Samsung 55HU7500, despre care v-am vorbit deja.

Acest model premium pune la dispozitie mai multe caracteristici superioare de imagine, ca de exemplu Triple XD Engine, Tru ULTRA HD Engine: Pro, Resolution Upscaler: 4K sau 24p Real Cinema, astfel incat gradul de relaxare sa fie maxim atunci cand urmaresti emisunea sau serialul preferat.

Fata de generatiile anterioare, LG 55UB850V  are un sistem audio imbunatati, cu difuzoare de 10 W fiecare, si tehnologii precum Dolby Digital, Clear Voice II sau Sistem Surround: Ultra Surround. Din acest punct de vedere sta excelent, imaginile de vis livrate de televizor fiind completate excelent de sunetul puternic si clar.

Deoarece LG 55UB850V este un Smart TV 3D, la fel ca si modelul Philips 40PUS6809, capabilitatile acestuia nu se opresc doar la consumul de continut multimedia, ci la o gama mult mai larga. Exista posibilitatea de a naviga pe internet, urmari clipurile video incarcate pe YouTube sau celelalte servicii de streaming, iar exemplele pot continua.

Concluzii

LG 55UB850V este cu adevarat un televizor care merita toata atentia noastra, reusind sa exceleze in absolut toate privintele. Este pur si simplu alegerea perfecta, asta in cazul incare dispuneti de suma necesara.

Parerile celor care l-au achizitionat deja sunt destul de graitoare, spun eu, acestia neaducand nicio critica la adresa lui. Vezi chiar acum daca pretul promotional mai este valabil!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email