Televizor LG 55LF652V

In cadrul comunitatii formate in jurul site-ului nostru se afla si un numar destul de mare de fani ai televizoarelor LG, precum si ai sistemului de operare webOS rulate de acestea.

 

Afla aici oferta zilei!

 

Review-ul lui LG 55UF8507 a fost foarte bine primit, mai ales pentru faptul ca vine cu cea mai noua versiune de webOS, asadar am zis sa prezint un alt model asemanator, dar la un pret ceva mai mic – datorita rezolutiei Full HD (fata de Ultra HD).

Televizorul in cauza este LG 55LF652V, acesta oferind un ecran cu diagonala de 138 de centimetri si care poate afisa o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080 pixeli.

Atractia principala (daca o putem numi asa) la LG 55LF652V este reprezentata de prezenta noii versiuni a sistemului de operare webOS, care vine de aceasta data si mai placut si usor de utilizat.

 

Televizorul care vine cu noul webOS 2.0!Televizor LG 55LF652V

Noul webOS 2.0 iti ofera cea mai accesibila experienta TV prin modul in care acesta a fost conceput inca de la inceput.

Interfata lui LG 55LF652V este una extrem de prietenoasa chiar si cu cei mai incepatori dintre noi, iar la prima utilizare a televizorului esti asistat de BeanBird – asistentul tau personal!

LG 55LF652V a fost capabil in cadrul testelor la care l-am supus sa obtina cele mai mari note, lucru nu foarte des intalnit, iar asta inseamna ca ofera cu adevarat una dintre cele mai bune experiente de vizionare de pe piata la acest moment.

De asemenea, la achizitionarea televizorului beneficiezi si de un discount important, care mai “linisteste” putin pretul destul de ridicat al televizorului. La fel ca si in cazul lui Samsung 43J5500, am observat o tendinta a magazinelor din Romania de a aplica diverse reduceri de pret, care sa ii incurajeze pe romani sa cumpere mai mult, iar din ce am observat eu… reusesc.

 

Concluzii

LG 55LF652V este unul dintre acele modele premium create special pentru cei care pun mare pret pe performantele unui televizor, care le ofera astfel eperiente cinematografice la superlativ. Recomand!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!



Nume

Email