Televizor LG 55LF630V

Dupa ce v-am vorbit azi deja despre doua televizoare LED ieftine, dintre care recomand Toshiba 40L2400DG, m-am hotarat sa va prezint si un model premium, dintr-o gama superioara si care vine la un pret ridicat.

 

Pret bomba!

 

Fac acest lucru deoarece printre cititorii site-ului nostru se afla si persoane care sunt curioase de ce modele superioare au mai fost lansate pe piata in acest an.

LG 55LF630V este fix un astfel de televizor care reuseste sa atraga atetia prin faptul ca, fiind un model al anului 2015, vine cu dotari diverse si de cea mai buna calitate.

 

Cea mai buna afacere a momentului!Televizor LG 55LF630V

LG 55LF630V vine cu un ecran care are o diagonala imensa, de 138 cm, iar rezolutia maxima afisata de acesta este de 1920 x 1080 pixeli (Full HD), lucru care ne garanteaza livrarea celor mai de calitate imagini, asfel incat sa avem parte de cele mai reale experiente cinematografice.

Un alt lucru care m-a atras la acest televizor de calitate este sistemul audio care, desi pe hartie nu pare unul foarte performant, pot garanta ca intrece asteptarile. Difuzoarele de 10 W fiecare reusesc sa livreze o experienta acustica foarte buna si placuta.

De asemenea, LG 55LF630V este si un Smart TV, oferind o gama foarte larga de posibilitati de petrecere a timpului liber, printre care se numara si navigarea pe internet sau vizionarea a numeroase filme si seriale puse la dispozitie de serviciile de streaming, printre care si platforma YouTube.

 

Concluzii

Noul televizor LG 55LF630V reuseste sa te impresioneze inca din prima clipa prin aspectul sau elegant, dar si prin dotarile sale foarte moderne. Recomand!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email