Televizor LG 55LB650V

Cand vine vorba de unele dintre cele mai bune televizoare cu un raport calitate-pret excelent, foarte putini ii pot intrece pe cei de la LG (poate doar sud-coreenii de la Samsung).

Acelasi lucru este valabil si in cazul lui LG 55LB650V, televizorul despre care este vorba in acest review, acesta venind cu un pret si o calitate foarte buna raportata la acesta.

Desi din punct de vedere al design-ului nu putem spune ca exceleaza, ca in cazul lui LG 49UF8507, nici nu dezamageste, fiind un televizor elegant, cu o culoare argintie placuta ochiului.

Rama care incadreaza ecranul cu diagonala de 139 cm este una suficient de subtire pentru a da impresia ca este vorba de un televizor premium, iar in acest moment pe piata din Romania acesta poate fi gasit la un pret foarte bun raportat la ceea ce stie LG 55LB650V sa faca.

 

Afla destaliile actualizate despre acest produs aici!

 

Caracteristici de top la cel mai bun pret!

LG 55LB650V este un SMart TV 3D care vine cu o diagonala foarte generoasa, dupa cum am spus si mai sus aceasta fiind de 139 cm, iar rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli completeaza perfect acest pachet inovator.

Deoarece LG 55LB650V este un televizor inteligent, la fel ca si LG 42LF580V, o sa ai posibilitatea de a accesa site-urile tale preferate si sa vezi ce au mai facut prietenii tai de pe Facebook,precum si sa vizionezi cele mai noi videoclipuri postate pe Youtube.

Din punct de vedere al calitatii experientei de vizionare, putem spune ca este una de top, caracteristicile lui LG 55LB650V reusind sa ofere un nivel inalt al detaliilor vizibile pe ecran.

 

Concluzii

Deoarece LG 55LB650V reuseste sa ofere imagini clare si de o calitate foarte inalta, precum si un sunet puternic, dialogurile fiind usor de urmarit, ne „obliga” sa il recomandam tuturor cititorilor nostri care sunt in cautarea unui satfel de televizor de cea mai buna calitate.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email