Televizor LG 55EG960V

Deoarece am prezentat ultima data un televizor ieftin si bun, astazi am hotarat sa ne indreptat putin atentia si spre cei care dispun de un buget mult mai mare si care isi permit achizitionarea unui televizor premium.

 

Pret bomba!

 

Un astfel de model a fost si LG 55UF8517, insa televizorul despre care o sa va vorbesc in review-ul de astazi este unul si mai scump, insa si mult mai capabil si mai bun, performantele sale vizuale fiind excelent sustinute de ecranul Curbat care are diagonala de 138 cm a acestuia.

Dupa cum cred ca bine stiti deja, un ecran curbat este unul capabil sa ofere imaigni mult mai reale, deoarece la redarea acestora curbura ecranului ofera o usoara adancime imaginii, dand chiar un usor efect tridimensional.

Daca tot a venit vorba de acel “efect tridimensional”, precizam faptul ca LG 55EG960V este de asemenea si un televizor 3D, dar si inteligent. Primim asadar un pachet complet, perfect pentru cei dornici de cele mai tari experiente cinematografice.

 

Este un pachet multimedia perfect!Televizor LG 55EG960V

LG 55EG960V stie sa ofere un negru perfect, performanta atinsa de foarte putine televizoare care au trecut pragul redactiei noastre, iar acest lucru spune multe.

In cazul in care nu stiti, nuantele de negru de calitate sunt necesare pentru ca scenele intunecate sa fie bogate in detalii si foarte reale, iar in cazul lui LG 55EG960V pixelii auto-iluminati fac minuni.

Aceeasi pixeli auto-iluminati sunt “de vina” si pentru culorile foarte naturale afisate de LG 55EG960V, astfel incat sa ai parte de o experienta vizuala cat mai reala si plina de viata. Pur si simplu o sa simti ca faci parte din actiune.

Suntem constienti ca pretul este unul foarte ridicat, iar din aceasta cauza o sa recomandam ceva si pentru cei care nu dispun de bugetul necesar achizitionarii dar citesc acest review. Este vorba de televizorul UTOK U22FHD, care vine la un pret foarte mic.

 

Concluzii

Pentru categoria din care face parte, LG 55EG960V este o adevarata vedeta. Capabila sa ofere performante de top la absolut toate capitolele, pretul ridicat este unul complet justificat.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email