Televizor Lg 55EC930V

Atunci cand vine vorba de televizoare LED de calitate în mod normal un pret mai ridicat inseamna si o calitate mai inalta, insa din cate se pare nu acest scenariu nu se aplica si in cazul lui Lg 55EC930V.

 

Vezi parerile cumparatorilor aici!

 

De ce spun acest lucru? Deoarece in primul rand pretul mi se pare unul exagerat pentru ceea ce ofera (macar daca ar fi fost un TV cu rezolutie Ultra HD 4K). Exista in acest moment pe piata din Romania alternative mult mai bune, majoritatea dintre acestea fiind chiar la jumatate din pretul lui Lg 55EC930V.

Nu ma intelegeti gresit, Lg 55EC930V se descurca foarte bine pe partea de imagine, iar performantele pe partea de Smart sunt si ele acceptabile, insa toate acestea nu justifica pretul ridicat al acestuia.

Nici chiar faptul ca este un model cu ecran curbat nu ma face sa fiu mai indulgent cand vine vorba de pret, mai ales cand exista si modele precum Samsung 55H8000.

 

Ofera imagini de o calitate inalta!Televizor Lg 55EC930V

Haideti sa aruncam o privire catre partile bune ale lui Lg 55EC930V. Acesta este un televizor cu ecran curbat care are diagonala de 128 cm si o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080 pixeli.

Acest televizor ofera un contrast excelent si nivele foarte bune ale negrului, insa culorile nu par chiar atat de vii si reale, chiar daca asta a fost intentia producatorului.

Pe partea de sunet Lg 55EC930V vine cu un sistem audio format din difuzoare care ofera o putere totala de 40 W, iar printre tehnologiile care se regasesc pe acesta se numara ULTRA Surround, 3D Sound Zooming, Clear Voice II, Smart Sound Mode si Optical Sound Sync.

 

Concluzii

Dupa parerea noastra Lg 55EC930V nu merita acesti bani, fiind un produs mult prea scump pentru ceea ce ofera. De remarcat este si faptul ca la o suma de bani mult mai mica (foarte mult mai mica) gasim alternative mult mai bune si pe care le recomandam. Tot ce trebuie sa faceti este sa cautati pe site-ul nostru si sigur vezi gasi ceva mult mai bun.

Un exemplu in acest caz este Samsung 48JU6670.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email