Televizor LG 55EA970V

In acest review am sa va prezint un Full HD, Smart TV de la LG si anume LG 55EA970V, care a reusit sa ne impresioneze cu dotarile sale premium. O sa vedeti in prezentul review de ce spunem acest lucru.

 

Vezi aici detalii despre pretul actualizat!

 

Inainte de a continua, trebuie mentionat faptul ca datorita profilului subtire al ecranului, acest televizor trebuie manevrat cu foarte mare grija si instalarea acestuia in locuinta dumneavoastra este recomandata sa fie facuta cu ajutorul specialistilor LG.

LG 55EA970V vine cu o serie de imbunatatiri majore fata de predecesorii sai, printre care si un contrast, dupa parerea criticilor, absolut perfect. Acesta este realizat datorita controlului individual al fiecarui pixel asupra propriei luminozitati, rezultatul fiind nuante mai intense de negru, ce creeaza o senzatie de realism si profunzime.

 

LG 55EA970V vine cu un ecran generos!Televizor LG 55EA970V

Ecranul are o diagonala de 139cm, ce aduce un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie a acesteia de 1920×1080. Cu aceste specificatii si tehnologia 4 Colour Pixel de la LG, care adauga un sub-pixel alb la cele 3 culori conventionale pentru a intensifica atat paleta coloristica, cat si acuratetea, Lg 55EA970V ofera detalii incredibile si o claritate a imaginii de neegalat, intrecandu-l cu mult pe Philips 48PFS8209, care are deja review la noi.

Iar daca tot am vorbit despre imagine, nu trebuie uitat si sistemul 3D cu care acest televizor vine echipat si anume LG CINEMA 3D, complementat de ochelarii 3D, care sunt usori, eleganti, fara baterie si cel mai important fara efect de fluctuatie.

Lg 55EA970V nu ramane in urma nici la categoria sunet, avand o iesire audio de 20W, iar cu caracteristicile incluse precum DTS, Dolby MS10, 2.0 Ch Speaker System si Virtual Surround Plus, acest televizor vine la un pret bine raportat.

 

Este un model care intr-adevar merita!

LG 55EA970V reuseste sa ne impresioneze prin calitatea imaginilor livrate de acesta, fiind practic un concurent de temut pentru Samsung 85HU7500, care joaca totusi intr-o alta liga prin diagonala gigant a ecranului.

Echipa noastra va recomanda acest televizor tocmai pentru aceste lucruri, care reprezinta dupa parearea noastra: experientele incredibile livrate, atat vizuale, cat si acustice, astfel incat sa simti ca intr-adevar faci parte din actiune.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email