Televizor LG 50LF652V

Cel mai probabil ati observat faptul ca in ultima perioada pe site-ul nostru am vorbit faorte mult despre televizoarele foarte accesibile ca pret, acest lucru datorandu-se in mare parte puterii de cumparare a romanilor care, sa recunoastem, nu este foarte mare.

 

Vezi aici pretul actualizat!

 

Astazi insa am hotarat sa va vorbesc despre LG 50LF652V, un televizor inteligent, capabil sa ofere experiente cinematografice incredibile prin multitudinea de tehnologii pe care le are integrate.

LG 50LF652V a reusit sa ma multumeasca pe deplin, cum putine alte televizoare carora le-am facut un review au reusit acest lucru. O sa incep prin a va vorbi despre sistemul de operare al acestui model, care este unul proprietar sud-coreenilor de la LG.

Platforma webOS a fost conceputa special de acestia pentru a oferi o interfata cat mai prietenoasa si intuitiva, capabilitati excelente de multitasking, acces instant la cele mai noi aplicatii, transmisiuni, servicii VoD si exemplele pot continua la nesfarsit.TVLEDSMART3D

Televizorul LG 50LF652V nu se remarca prin pretul foarte mic, lucru imposibil, deoarece un astfel de model este imposibil sa fie comercialzat la unpret sub 2.000 lei. Insa modul in care reuseste sa ne ofere accesul la o noua lume, plina de posibilitati si continut multimedia, ma face sa spun ca merita totii banii. Asa si este, pretul este pe deplin justificat, asemeni altor modele premium, precum televizorul Samsung 48J6300.

LG 50LF652V are un ecran cu diagonala de 126 cm (foarte generoasa asadar), rezolutie FullHD si face parte din gama de televizoare lansata in acest an, primind astfel acces la cele mai noi tehnologii existente pe piata.

Acest nou Smart TV 3D a reusit sa ofere rezultate excelente in activitatile online (navigare pe internet, retele sociale, YouTube etc.) precum si o experienta 3D excelenta, profunzimea fiind evidenta, iar imaginile extrem de reale si bine definite.

Faptul ca LG 50LF652V vine cu WiFi integrat, tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 si slot CI+ nu poate decat sa ma bucure si mai mult. De asemenea, fiind relativ recent nou pe piata, pretului i se aplica un discount important, fiind la disponibil in cadrul unor oferte interesante care il fac putin mai accesibil.

 

Concluzii

LG 50LF652V il recomanda tuturor celor care dispun de un buget generos, asigurandu-i ca vor primim un produs pe masura investitie: calitate excelenta, experienta de vis, relaxare maxima!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email