Televizor LG 50LB650V

LG 50LB650V este un televizor inteligent care vine cu un ecran care are diagonala de 125 de centimetri si o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, fiind asadar un televizor Full HD.

 

Vezi aici oferta zilei!

 

Acest televizor este o ruda foarte apropiata de modelul LG 55LF652V, despre care v-am vorbit in urma cu ceva timp, cele doua imprumutand in mare parte linia de design si unele performante/tehnologii.

Televizor LG 50LB650V dispune de sistemul de operare webOS, acesta fiind laudat in nenumarate randuri nu doar de noi, ci si de alte site-uri de specialitate sau bloggeri renumiti.

De remarcat este faptul ca pe partea de imagine regasim mai multe tehnologii care fac o treaba mai mult decat excelenta, iar aici facem referire la urmatorele: MCI 500, Triple XD Engine, Resolution Upscaler, Tru Black Control, Active Noise Reduction, Tru Color Generator, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Picture Wizard III si Real Cinema 24p.

 

Sistemul de operare webOS iti ofera o interfata prietenoasa!Televizor LG 50LB650V

Ce face mai exact noul webOS? Aduce o interfata extrem de prietenoasa, iar toate optiunile sunt exact acolo unde trebuie: la doar o apasare de buton distanta. Foarte tare, nu-i asa?

La fel de bine sta LG 50LB650V si la capitolul sunet, unde cele doua difuzoare de 10 W fiecare, impreuna cu tehnologiile Dolby Digital, DTS, Virtual Surround Plus, 3D Sound Zooming si Clear Voice II fac o treaba mai mult decat excelenta cand vine vorba de livrarea unei experiente acustice de calitate.

In ceea ce priveste partea de conectivitate, LG 50LB650V ne pune la dispozitie trei porturi HDMI si trei porturi USB 2.0 (mi-ar fi placut sa vad macar un port USB 3.0), iar tunerul digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 si slotul CI+ nu lipsesc nici ele din peisaj.

 

Concluzii

LG 50LB650V iti ofera un pachet complet cand vine vorba de divertisment, punandu-ti la dispozitie un adevarat centru multimedia.

O alta recomandare a noastra este LG 55UB850V, acesta venind in plus cu o rezolutie Ultra HD 4K.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email