Televizor LG 49UF8507

Anul 2015 se pare ca este unul al televizoarelor de top, in primul semestru fiind lansate o serie impreionanta de modele excelente din punct de vedere al calitatii.

 

Pret bomba!

 

LG 49UF8507 este unul dintre acestea si este cel mai mic membru al gamei de modele premium ale sud-coreenilor de la LG.

Pe lângă faptul că vine cu cea mai nouă versiune a sistemului de operare webOS, in dotarea acestuia gasim si numeroase tehnologii moderne, precum si caracteristici si functii interesante, care iti ofera un grad inalt de calitate.

Televizorul LG 49UF8507 are un ecran de 123 cm si o rezolutie maxima a imaginii de 3840 x 2160, acesta fiind un televizor Ultra HD 4K, noul standard.

 

Cele mai noi tehnologii!Televizor LG 49UF8507

Avem parte de tehnologii precum Micro Pixel Control, Tru ULTRA HD Engine, Triple XD Engine, Tru Black Control sau Dynamic Clear White, acestea avand grija sa ofere culori vii, contrast excelent si nivele ale negrului excelente.

Din punct de vedere al design-ului, putem observa ca este unul in plina concordanta cu ce ne-a obisnuit LG, iar daca ar fi sa dam un exemplu cu ce model seamna cel mai mult, am spune ca este vorba despre LG 43UF7787. Apreciez foarte mult stand-ul care ofera un plus de eleganta.

In ceea ce priveste sunetul avem parte caracteristici superioare de sunet precum DTS, Dolby Digital, ULTRA Surround, Clear Voice II sau Smart Sound Mode, iar per total experienta acustica este una peste medie, multumita celor doua difuzoare de 10 W fiecare.

 

Concluzii

LG 49UF8507 desi vine la un pret mai piperat, este o alegere mai mult decat perfecta, tehnologiile diverse care se regasesc pe acesta facandu-l un televizor premium, de cea mai buna calitate.

Am intalnit de-a lungul lunilor si preturi promotionale, unde scadea sub pragul actual de 5.000 de lei, iar acest lucru il consider un lucru bun, deoarece presimt ca preturile se vor mai regla in timp.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email