Televizor LG 49UF7787

Seria UF7787 a celor de la LG este una pe care noi o apreciam foarte mult, aceasta oferind cel mai nou sistem de operare webOS (v2.0), performante de top si functii extrem de utile.

Din aceasta serie face parte si LG 55UF7787, acesta fiind modelul cel mai mare al seriei si care are deja un review la noi pe site, pe care vi-l recomandam in cazul in care sunteti in cautarea unui model cu diagonala mai mare.

LG 49UF7787, subiectul prezentului review, este o optiune de mijloc atunci cand vine vorba de dimensiunile sale, venind cu un ecran care are diagonala de 123 de centimetri si o rezolutie Ultra HD.

 

Afla doar aici care este oferta zilei!

 

Nu cred ca mai este nevoie sa scot in evidenta faptul ca rezolutia Ultra HD 4K este garantia celei mai bune calitati vizuale in momentul de fata, nu-i asa? Dupa cum ii spune si numel (4K), aceasta este de 4 ori mai mare decat rezolutia Full HD, precum cea a lui Philips 48PFS8209.

 

Un excelent televizor, cu un sistem de operare excelent!Televizor LG 49UF7787

Nu o sa mai deschid din nou discutia privind webOS 2.0, sistemul de operare pe care echipa site-ului nostru il apreciaza foarte mult, si o sa trec direct la partea de sunet, unde LG 49UF7787 sta de asemenea foarte bine.

LG 49UF7787 este echipat cu un sistem audio performant, cu o putere de 35 W, acesta fiind ajutat de tehnologiile DTS, Dolby Digital, SubWoofer, ULTRA Surround, 3D Sound Zooming si Clear Voice II.

In ceea ce priveste conectivitate, televizorul LG 49UF7787 ne pune la dispozitie setul complet de conectori. Acesta vine asadar cu trei porturi HDMI, precum si cu doua porturi USB 2.0 (ar fi fost de apreciat macar un port USB 3.0), o intrare Scart (RGB), intrare component si o iesire audio digitala.

 

Concluzii

LG 49UF7787 merita achizitionat datorita performantelor sale pe partea de imagine si sunet, dar si pentru modul in care se comporta in timpul navigarii pe internet, experienta de utilizare fiind una excelenta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email