Televizor LG 49UF7727

Acest review il consideram a fi unul special, deoarece de o perioada de timp am observat ca televizorul LG 49UF7727 este disponibil in cadrul unei oferte speciale la eMAG, unde are nu doar un pret cu discount, ci si un cadou la alegere.

 

Vezi pretul actualizat!

 

In ce consta mai exact aceasta oferta speciala? Foarte simplu! Prin achizitionarea lui LG 49UF7727 nu doar ca o sa ai parte de un pret mai redus (cu 800 lei la momentul scrierii acestui review) ci vei putea si alege sa primesti cadou o tableta LG G Pad 8 sau un soundbar LG. Foarte tare nu-i asa?

Dar asta nu e tot! Pentru ca vorbim de un televizor LG, inseamna ca o sa primim un produs de cea mai buna calitate, care este capabil sa ne faca sa nu observam cum trece timpul pe langa noi. Am precizat ca vine si cu noul webOS 2.0, la fel ca si modelul LG 40UF7787?

 

O oferta pe care nu o poti rata! Alege-l pe LG 49UF7727

Noul televizor LG 49UF7727 vine cu un ecran care are diagonala de 123 cm si care este capabil sa afiseze o rezolutie maxima a imaginii de 3840 x 2160, fiind un televizor UHD 4K (precum LG 49UF7787), ceea ce inseamna ca o sa ai parte de un nivel al detaliilor cu adevarat uimitor!

Avem de asemenea parte si de un sistem audio pe masura performantelor vizuale, acesta avand o putere de nici mai mult nici mai putin de 35 W. Bineinteles ca sunt prezente si tehnologiile marca Dolby (DTS si Dolby Digital), dar si Clear Voice II ori ULTRA Surround.

 

Este un Smart TV atragator!

Pentru ca totul sa fie parfect, avem parte si de numeroase optiuni Smart, care extind foarte mult posibilitatile de petrecere a timpului nostru liber, precum si de un design foarte atragator.

Pe scurt, putem spune ca LG 49UF7727 este o algere excelenta pentru toti cei care sunt pretentiosi si dispun de un buget mai maricel care sa le satisfaca pofta de calitate.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email