Televizor LG 49UF6907

LG 49UF6907 iti vine in ajutor in momentul in care ai o lista lunga de filme si seriale favorite pe care vrei sa le vezi la cea mai buna calitate posibila.

 

Pret promotional!

 

In plus, vine si cu dotari foarte variate, care asigura nu doar o buna experienta vizuala si acustica, ci si o experienta Smart bogata in optiune, foarte asemantoarea cu ceea ce am mai intalnit la 40UF7727, un alt model interesant al sud-coreenilor de la LG.

Acesta este un TV Smart incredibil din toate punctele de vedere, acesta venind nu doar cu un ecran care are diagonala de 123 cm si rezolutie Ultra HD 4K, ci si cu un procesor puternic si un software foarte bine optimizat.

 

Vrei calitate? Alege televizorul LG 49UF6907

In momentul de fata este foarte greu sa gresesti alegandu-l pe LG 49UF6907, acesta putand fi considerat nu doar un produs interesant, ci si unul de calitate – atat in ceea ce priveste constructia sa, cat si in privinta dotarilor de top prezente pe acesta.

Noul televizor LG 49UF6907 este capabil sa iti ofere o experienta de utilizare foarte placuta, la acest lucru contribuind buna optimizare a sistemului de operare webOS 2.0, dar si a procesorului puternic aflat in dotarea sa. Avem de asemenea parte si de un meniu foarte prietenos, cu toate optiunile necesare la doar o apasare de buton distanta.

 

Un sunet aproape perfect, care vine in completarea imaginii

La fel ca in cazul japonezilor de la Panasonic (prin modelul TX-40CX670E), sud coreenii de la LG au optat pentru un sistem audio asemanator, format din doua difuzoare de 10 W fiecare si ajutate de tehnologiile Dolby Digital, DTS, Virtual Surround Plus si Clear Voice II.

Toate acestea fac din LG 49UF6907 un televizor foarte atragator, care ne poate oferi experiente complete si de inalta calitate, astfel incat sa ne putem bucura de noile filme aparute zilnic.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email