Televizor LG 49UF675V

Recent v-am prezentat un televizor Ultra HD la un pret foarte accesibil, aici fiind vorba despre modelul 40PUS6809 al danezilor de la Philips.

 

Pret promotional!

 

Astazi am hotarat sa va prezint un nou model cu rezolutie Ultra HD 4K, acest lucru datorandu-se faptului ca am observat ca in Romania incep sa fie din ce in ce mai cautate.

 

Calitate la superlativ!

Chiar daca pretul nici cu reducerea aplicata nu este printre cele mai mici, dupa experienta avuta pe perioada in care am testat televizorul LG 49UF675V pot spune ca merita pana la ultimul leu.

LG 49UF675V are in dotare o diagonala a ecranului de 124 de centimetri, aceasta fiind completata de rezolutia Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) care permit cele mai clare si de calitate experiente vizuale existente la acest moment pe piata.Televizor LG 49UF675V

Printre numeroasele tehnologii de cea mai noua generatie prezente pe acesta (doar este un televizor lansat in acest an, nu?) gasim dotari la fel de diverse si pe partea de conectivitate.

Putem astfel extinde capabilitatile lui LG 49UF675V prin intermediul porturilor HDMI (2) sau a portului USB 2.0, dar si prin intrarile video composite, component, minijack-ului pentru casti, precum si a iesirii audio digitale.

In aceasta ecuatie intra si tunerul digital DVB-T2/C/S2, care impreuna cu slotul CI+ fac din LG 49UF675V unul dintre cei mai buni tovarasi pentru toti amatorii de divertisment de calitate, televiziunea digitala si HD aflandu-se la doar un click distanta.

 

Concluzii si parerile cumparatorilor

Din propria experienta va pot spune ca televizoarele LG sunt unele dintre cele mai bune de pe piata, in special datorita calitatii acestora raportate la pret. Un exemplu elocvent in acest caz este acest televizor.

LG 49UF675V nu putea face nici el exceptie de la regula, astfel ca il recomandam tuturor celor care sunt in cautare de exclusivitate cand vine vorba de noile tehnologii.

In plus, cei care deja au pus mana pe acest model au numai cuvinte de lauda la adresa sa, acestea fiind in special indreptate spre partea de imagine si sunet, unde exceleaza.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email