Televizor LG 49LF630V

Pe site-ul nostru si-a facut loc intreaga serie LF630V a celor de la LG, singurul despre care nu am scris pana acum fiind LG 49LF630V, subiectul review-ului de astazi.

 

Pret promotional!

 

LG 49LF630V este un televizor LED care are o diagonala destul de generoasa, mai exact de 123 cm, iar cel mai important aspect la acesta este faptul ca face parte din gama de televizoare lansata in acest an.

Tehnologiile din dotarea sa sunt unele de top, iar in ceea ce priveste sistemul de operare pe care il ruleaza, putem spune ca a primit imbunatatiri vizibile care fac o adevarata placere utilizarea acestuia.

 

O interfata foarte intuitiva!Televizor LG 49LF630V

Trebuie sa spun ca webOS il consider ca fiind unul dintre cele mai bune sisteme de operare pe care il puteti intalni pe un televizor, fiind organizat astfel incat sa ai toate optiunile la indemana, iar fluiditatea este cuvantul care-l defineste perfect.

Pe langa diagonala generoasa, pe fisa tehnica mai gasim rezolutia Full HD, un aspect al imaginii de 16:9 si tehnologii diverse precum Triple XD Engine, Contents Optimizer, Active Noise Reduction, Natural Color, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Real Cinema 24p sau Motion Eye Care.

Daca sunteti una dintre acele persoane care prefera o diagonala mai mica a ecranului, atunci il puteti alege pe fratele sau mai mic, adica LG 32LF630V, care ofera acelasi nivel al performantelor, dar la un pret si cu un ecran mai redus.

In ceea ce priveste calitatea sunetelor livrate de LG 49LF630V, pot spune ca este una destul de ridicata, lucru care se datoreaza difuzoarelor de 10 W fiecare, dar si faptului ca este certificat Dolby Digital.

Pretul desi pare a fi unul destul de ridicat, trebuie precizat ca este unul complet justificat. In plus, sunt perioade in care este aplicat un discount destul de consistent, aici depinzand in mare parte de ofertele saptamanii practicate de fiecare magazin in parte.

 

Concluzii

LG 49LF630V este un produs care poate fi catalogat ca premium, datorita categorie de pret din care face parte, dar si datorita performantelor pe care le ofera. Daca pretul vi se pare totusi mai ridicat, va pot recomanda in acest caz un televizor ca si Philips 32PFH4309, ultra acesibil.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email