Televizor LG 49LF540V

Astazi continuam seria dedicata televizoarelor ieftine si vi-l prezentam pe LG 49LF540V, un televizor care merita toata atentia noastra pentru ceea ce are de oferit.

Noul televizor al celor de la LG este unul centrat pe divertismentul audio-video, fiind asadar lipsit de functiile Smart necesare pentru a ni se permite sa navigam pe internet, de exemplu. Totusi, daca sunteti genul de persoana care oricum nu ar fi utilizat aceste optiuni, atunci acest lucru este in avantajul vostru.

LG 49LF540V poate fi considerat un produs la pret excelent prin faptul ca ofera un raport calitate-pret foarte bun, acesta facand de asemenea parte din gama de televizoare LG lansata in acest an si care face aprte din zona de mijloc, oferind imagini clare si sunete acceptabile (o sa vedeti de ce spun acceptabile mai jos).

Imagini clare pentru experiente reale!

Acest nou televizor al celor de la LG poate afisa imagini la rezolutie Full HD, adica de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce inseamna ca o sa avem parte de imagini clare, cu un nivel al detaliilor ridicat, precum si cu un contrast foarte bun si culori vii datorita tehnologiilor care se regasesc pe acesta. De asemenea, diagonala este una de 123 cm, mai mult decat perfecta.

In privinta tehnologiile amintite mai sus noi va dam ca exemplu pe urmatoarele: Triple XD Engine, Active Noise Reduction, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Real Cinema 24p si Motion Eye Care. Dupa cum puteti vedea, multe se regasesc si pe alte modele ale seriei, precum este LG 42LF561V.

Un sunet decent pentru pretul lui LG 49LF540V

Dupa cum v-am spus la inceputul review-ului, LG 49LF540V este capabil sa ofere un sunet decent, pot spune suficient de bun pentru multi dintre noi. Insa se putea totusi opta pentru un sistem audio ceva mai puternic (precum cel regasit pe Philips 32PHH4309).

Cu toate acestea, consideram ca LG 49LF540V este o optiune excelenta pentru aceia dintre voi care isi doresc o diagonala a ecranului marei si imagini la rezolutie Full HD fara a face o gaura foarte mare in buget.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email