Televizor LG 47LB670V

Televizorul asa cum era el in urma cu 10 ani nu mai exista, in prezent producatorii incercand echipeze televizoarele cu numeroase functii inteligente si hardware cat mai performant asfel incat sa se transforme intr-un adevarat centru multimedia si sa concureze de la egal la egal cu pc-urile noastre.

Acesta este si cazul lui LG 47LB670V, compania echipand acest televizor LED cu o inovatie revolutionara in interfata utilizatorului, acest lucru datorandu-se sistemului de operare webOS pe care noi, cei de la wtm.ro, o apreciem foarte mult.

Acest nou sistem de operare specific televizoarelor inteligente LG a fost special dezvoltat pentu a oferi o experienta de utilizare cat mai placuta, interfata fiind una extrem de prietenoasa si bine optimizata.

Fiind un Smart TV de cea mai buna caliate, LG 47LB670V nu putea sa fie fix el exceptia de la regula. Acesta vine asadar echipat cu un procesor puternic, care sa sustina noua versiune de webOS, precum si o navigare cat mai fluida (lipsita de lag) pe internet.

Experimenteaza noul sistem de operare webOS!

LG 47LB670V este un Smart TV 3D, la fel ca si Samsung 55HU7500, iar diagonala ecranului este de 119 cm, fiind perfecta pentru a putea fi utilizata in living-urile mai spatioase.

De asemenea design-ul este unul foarte elegant, asa cum ne-a obisnuit pana acum LG, iar acest lucru inseamna ca ofera un plus de personalitate incaperii unde va fi utilizat.

In ceea ce priveste performantele acustice, trebuie remarcat faptul ca LG 47LB670V vine cu un sistem audio in componenta caruia se afla doua difuzoare de 12 W fiecare (asadar nu de 10 W cum este “moda” in ultima perioada) acestea fiind capabile sa ofere un sunet puternic si clar.

Concluzii

Datorita numeroaselor tehnologii care se afla in dotarea televizorului LG 47LB670V acesta reprezinta o optiune foarte buna, care merita luata in considerare de catre cei care sunt in cautarea unui Smart TV 3D de cea mai buna calitate.

Un alt model pe care il recomandam, in cazul in care subiectul acestui review nu va convins, este Samsung 48J6300. Spor la cumparaturi!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email