Televizor LG 47LB630V

Continuam seria dedicata televizoarelor LG, iar dupa modelul 55LB630V, a venit randul fratelui sau mai mic sa treaca sub lumina reflectoarelor.

LG 47LB630V ofera toate caracteristicile superioare pe care le are si modelul amintit mai sus, singura deosebire fiind diagonala ecranului, care este acum de 119 cm.

Acest lucru inseamna ca dimensiunile televizorului au scazut, iar ca o urmare fireasca, pretul a scazut si el, astfel LG 47LB630V devenind un model si mai accesibil ca predecesorul.

Prin ce reuseste sa se remarce LG 47LB630V? In primul rand prin design-ul specific sud-coreenilor de la LG, care ii ofera un plus de personalitate reusind sa se evidentieze in “marea” de modele existente in acest moment pe piata din Romania.

Un televizor modern, perfect pentru living-ul tau!

In al doilea rand, vine cu un ecran destul de mare pentru a oferi o experienta cinematografica excelenta, acesta fiind dublat de rezolutia Full HD, care impreuna lucreaza perfect pentru a-ti oferi cele mai bune conditii de relaxare dupa o zi obositoare la lucru.

Pe partea de imagine mai regasim si tehnologii precum MCI 500, Triple XD Engine, Resolution Upscaler, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer sau Real Cinema 24p, fiecare dintre acestea avand un rol bine determinat si important.

Un alt lucru pe care il apreciez foarte mult la televizorul LG 47LB630V este faptul ca imaginea de calitate este completata perfect de un sunet pe masura, acesta fiind rezultatul difuzoarelor de 10 W si a tehnologiilor Dolby Digital si DTS, pe care nu le regasim chiar pe toate modelele.

In ceea ce priveste pretul, la momentul cand scriu acest review, in mai multe magazine din romania sunt derulate mai multe promotii interesante, din care face parte si modelul de fata.

Concluzii si opiniile cumparatorilor

Pretul lui LG 47LB630V este unul destul de realist raportat la calitate si performantele sale, iar faptul ca are in dotare si numeroase functii Smart, fac din acesta un adevarat model demn de luat in considerare.

Cei care l-au achizitionat sunt de acord cu mine, ba chiar au venit cu o completare. Mai exact au laudat ecranul lui LG 47LB630V si au spus ca tehnologia IPS este cea mai buna de pe piata la momentul actual. O alta recomandare a mea este Panasonic TX-42AS600EW, de asemenea un model de top.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email