Televizor LG 47LB5700

Cei de la LG au o gama de televizoare foarte diversa, acestia comercializand practic modele pentru fiecare persoana in parte, existand atat televizoare de buget, foarte ieftine, cat si televizoare premium, foarte scumpe, dar de o calitate foarte buna.

 

Afla parerile consumatorilor!

 

Daca in ceea ce priveste modelul LG 55UF8517 il putem cataloga foarte rapid ca fiind un televizor premium, in cazul lui LG 47LB5700, despre care este vorba in acest review, trebuie sa spune ca se afla undeva la limita dintre televizoarele mid-range si high-end.

LG 47LB5700 este un Smart TV dotat cu un ecran destul de generos, avand o diagonala de 119 centrimetri, iar in completarea sa vine o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, care ofera o caltiate excelenta scenelor redate pe ecran.

Pentru ca totul sa fie perfec, de obicei nu ajung doar aceste doua aspecte, iar aici sar in ajutor mai multe tehnologii de top, multe dintre acestea fiind cele cu care compania ne-a obisnuit deja.

 

Un numar impresionant de tehnologii la cel mai bun pret!Televizor LG 47LB5700

Printre tehnologiile si caracteristicile superioare pe partea de imagine se numara MCI 100, Triple XD Engine, Active Noise Reduction, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Picture Wizard III si Real Cinema 24p.

Din lunga lista de mai sus cea mai importanta tehnologie consider a fi TRIPLE XD ENGINE, aceasta avand roul de a reda nuante perfecte de culoare, clare, cu un contrast imbunatatit. Acest motor grafic avansat reuseste sa ofere un grad inalt de calitate cand vine vorba de redarea unor scene reale si bogate in detalii.

Un alt aspect la care LG 47LB5700 exceleaza, este partea de performanta in navigarea pe internet, unde este evidenta mana de lucru a celor de la LG, care au facut o treaba excelenta in otpimizarea softului, care se misca impecabil, la fe ca si in cazul lui LG 55UG870V.

 

Concluzii

Tinand cont de toate dotarile cu care LG 47LB5700 vine, precum si de gama de pret din care acesta face parte, trebui sa spunem ca reprezinta o optiune foarte buna, care merita luata in considerare. Recomandam!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email