Televizor LG 43UF7787

Dupa ce v-am prezentat modelul premium al danezilor de la Philips, si anume Philips 55PUS7909, a venit randul sa va vorbesc si despre sud-coreenii de la LG.

 

Vezi aici detalii despre pretul actualizat!

 

Televizorul acestora se numeste LG 43UF7787 si face parte din gama de televizoare care a fost lansata pe piata in acest an, venind cu tehnologii de top.

Ceea ce o sa remarcati inca din prima clipa este design-ul foarte modern si elegant, fiind evidenta mana de lucru a acestora, sud-coreenii reusind sa ne obisnuieasca deja cu produsele lor de calitate.

 

O alegere pe care nu o poti regreta!Televizor LG 43UF7787

Pe mine sincer a reusit sa ma impresioneze cel mai mult experienta acustica, sunetele livrate de LG 43UF7787 fiind unele de o calitate foarte inalta, lucru care se datoreaza difuzoarelor de 35 W.

Daca cititi frecvent review-urile noastre, sunt sigur ca ati observat faptul ca majoritatea modelelor prezentate de noi au in dotare difuzoare de 10 W, acesta fiind practic standardul si in cazul modelelor mai scumpe. Iata ca ce de LG ne ofera ceva inedit prin acest sistem audio perfomant.

Pe langa sunetul puternic si clar, LG 43UF7787 este capabil sa livreze si imagini pe masura, reusind sa impresioneze in primul rand prin culorile vii si reale, nivelul contrastului, dar si a luminozitatii uniforme.

Toate aceste lucruri justifica pe deplin pretul ridicat al televizorului, insa daca nu dispuneti de bugetul necesar pentru achizitionarea acestuia, atunci o alternativa mult mai ieftina ar fi Samsung 32H5000.

 

Concluzii

Chiar daca pretul este unul destul de mare, pot spune ca merita un mic efort financiar pentru a achizitiona acest model care se apropie foarte mult de gama produselor de lux, prin dotarile pe care le are.

Daca aveti noroc si o sa prindeti o campanie cu oferte la televizoare, o sa puteti nitra in posesia lui LG 43UF7787 la un pret mai mic.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email