Televizor LG 43UF7727

In prezen am observat ca sunt la mare cautare televizoarele sud-coreenilor de la LG, si pe buna dreptate daca stam sa ne gandim la calitate oferita de acestea.

 

Super pret!

 

Ceva mai devreme am vorbit despre Lg 43UF6907, pe care am incercat sa il prezint in cat mai mult detaliu, intr-o tentativa de a va oferii toate informatile de care ati avea nevoie despre acesta.

Astfel ca, in continuarea listei pe care am inceput-o mai devreme, am de gand sa va prezint inca un televizor de la LG, de data aceasta fiind vorba despre Lg 43UF7727 .

 

LG 43UF7727 exceleaza din toate punctele de vedere

Fie ca vorbim despre calitatea imaginii sau cea a sunetului, acest televizor, la fel ca si Lg 43UF6907, a fost laudat de critici pentru performanta de care da dovada, dar si pretul foarte bun la care vine.

In materie de calitate video, Lg 43UF7727 se foloseste de tehnologii precum Micro Pixel Control (Contrast Local), Tru ULTRA HD Engine, Resolution Upscaler 4K si ULTRA Luminance, acestea fiind doar cateva dintr-o lista lunga, toate insa fiind folosite pentru a iti permite tie sa te bucuri de o calitate a imaginii ce o sa te faca sa zambesti de fiecare data cand deschizi televizorul (ca in cazul lui Panasonic TX-50CS620E).

Sistemul audio folosit se foloseste de asemenea de o serie lunga de caracteristici speciale, printre care se afla ULTRA Surround, 3D Sound Zooming, Clear Voice II, Smart Sound Mode, Wireless Sound Sync si Optical Sound Sync, pe langa altele, toate acestea avand scopul de a permite utilizatorului sa seteze sunetul dupa preferintele sale, acest sistem avand o putere de pana la 30W.

 

Un televizor pentru toata familia

Lg 43UF7727 garanteaza o experienta audio-vizuala greu de egalat, indiferent daca doresti sa vizionalizezi un film, o emisiune sau un meci de fotbal.

Pe langa calitatea superioara de care te poti bucura cu acest televizor, utilitatea acestuia nu se reduce doar la a reda material audio-vizual, sistemul Wi-Fi incorporat oferind de asemenea capacitatea de a naviga pe internet direct de pe televizor, fara a fi necesare alte dispozitive.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email