Televizor LG 43UF6907

De data aceasta am de gand sa va prezint un televizor Smart, 4k Ultra HD de la LG, care a reusit sa creeze o impresie foarte buna si sa puna competitia putin pe ganduri datorita capacitatilor acestui televizor.

Acesta reuseste sa te impresioneze din absolut toate aspectele, asadar nu ai cum sa ratezi un asemenea model (un alt exemplu este Philips 49PUS7100/12).

Lg 43UF6907 nu este doar un simplu televizor, acest dovedind de la lansare ca a fost conceput ca un sistem de divertisment complet, oferind mult mai mult decat posibilitatea de a viziona emisiunile preferate la o calitate sporita.

 

Vezi ce spun cumparatorii despre acest televizor!

 

O claritate a imaginii incredibila

Lg 43UF6907  este asemanator cu Lg 43UF7727 in capacitatea sa de a prezenta imagini create cu palete largi de culori bogate, detalii patrunzatoare si contrasturi puternice.

Acesta vine dotat cu un ecran a carui diagonala este de 108 cm, Lg 43UF6907  fiind creat cu un design Ultra Slim, ecranul mare 4K fiind gandit de asa natura incat sa ocupe cat mai putin spatiu, sa poata sa fie incorporat in decorul incaperii si sa adauge un element de eleganta acestuia. Este un produs de calitate la cel mai bun pret, practiv.

 

Tehnologie superioara

Lg 43UF6907  impresioneaza prin rezolutia sporita la care prezinta imaginile produse, de pana la 3840 x 2160, acesta avand un aspect al imaginii de 16:9. Printre tehnologiile incorporate in acesta se enumera si Tru 4K Engine, Triple XD Engine, 4K Upscaler, Dynamic Clear White si Dynamic Colour Enhancer, printre altele, toate acestea fiind folosite pentru te delecta cu imagini cat mai reale si mai placute ce o sa te aduca chiar in mijlocul actiunii.

Sistemul audio folosit de Lg 43UF6907  are o putere de 2 x 10W si se foloseste de o serie de caracterisitici speciale ca si Dolby Digital, DTS, Virtual Surround Plus,  Clear Voice II, Smart Sound Mode si Optical Sound Sync. Toate acestea sunt folosite pentru a crea un sunet clar si fara interferente, ce poate sa fie foarte usor adaptat si setat in functie de preferintele utilizatorului.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email