Televizor LG 43UF6407

LG 43UF6407 este un televizor UHD 4K din gama Smart ce are o diagonala a ecranului de 109 cm si vine de la firma LG, ce este foarte cunoscuta, dar si apreciata in acest moment, mai ales pentru televizoarele sale. Acest model se adreseaza amatorilor de tehnologie, care isi doresc cele mai interesante si la moda combinatii in materie de televizoare. Probabil singura care lipseste de la acest televizor si este foarte la moda este tehnologia 3D, dar pentru ca si aceasta sa existe ar fi fost necesar si un buget mai mare pentru cumparare, acest model venind la un pret bun pentru ceea ce ofera.

Super pret!

 

Despre LG 43UF6407

Designul este unul destul de clasic, dar totusi atractiv, marginile sunt mici, ceea ce este un atuu pentru ca niciTelevizor Smart LED LG 109 cm1 nu iti da senzatia ca este prea mult material pierdut in constructia acestuia. Culoarea este neagra, deci nu trebuie sa va faceti griji in privinta potrivirii cu mediul ambiental in care urmeaza sa fie pus pentru ca acesta va arata bine oriunde. Punctele de sprijin sunt cele doua picioruse in forma de V, care ii ofera stabilitatea de care are nevoie fiind un televizor mare, caruia un simplu stand nu i-ar fi facut fata.

Televizor Smart LED LG 109 cm2Ecranul este perfect drept, ceea ce poate fi considerat un dezavantaj pentru ca daca nu stai direct in fata televizorului pierzi din calitatea imaginii, contrastele si culorile aparand ceva mai spalacite. Insa daca veti fi pozitionati direct in fata acestuia veti putea profita la maxim de caracteristicile sale superioare de imagine, printre care se afla si Tru 4K Engine, 4K Upscaler, Motion Eye Care sau Active Noise Reduction. Sunetul este si el unul bun, care este imbunatatit prin existenta unor caracteristici superioare, cum ar fi Dolby Digital, DTS. Clear Voice II sau Optical Sound Sync.

 

Un televizor Smart UHD 4K ce vine la un pret bun

Si pentru ca este din gama Smart acesta are conectivitate de retea prin intermediul WiFi Integrat si RJ-45 si , de asemenea, vine cu aplicatii deja instalate care va usureaza navigarea pe internet.

Alte conexiuni cu care acesta este prevazut sunt slot CI+, SCART si HDMI, dar vom gasi, de asemenea, si o intrare USB 2.0, care prin intermediul playerului multimedia va ajuta sa vedeti filme direct de pe stick-ul USB.

 

Pro LG 43UF6407

  • Este Ultra HD 4K
  • Imaginea este foarte buna
  • Raportul calitate pret este bun
  • Usurinta in utilizarea partii de Smart

 

Contra LG 43UF6407

  • Faptul ca este perfect drept face ca atunci cand nu esti pozitionat direct in fata sa sa nu vezi culorile ca fiind la fel de vii si nici contrastele la fel de puternice, dar totul se rezolva printr-o pozitionare buna a tv-ului in camera

 

Concluzii

Daca va doriti un televizor Smart UHD 4K la un pret bun pentru o asemenea combinatie puteti sa va indreptati atentia spre acest model care, cel putin in privinta imaginii, daca este montat unde trebuie, va  va uimi si veti fi multumiti de alegerea facuta. Atat pe partea de Smart, dar si pe cea de UHD 4k are o functionare foarte buna si isi merita banii.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email