Televizor LG 43LF540V

In acest an producatorii de televizoare LED se intrec in lansarea a cat mai multor modele pe piata, acestea fiind unele dintre cele mai variate, astfel incat sa acopere fiecare segment al pietei.

LG este producatorul care ne-a pus astazi la dispozitie noul model LG 43LF540V.

Acesta este unul care se remarca prin eleganta acestuia, reusind sa ii impresioneze pe toti cei care iti trec pragul casei. Practic, la prima vedere in minte iti vine un singur cuvant: “Wow!” Am precizat pretul promotional la care este comercializat?

LG 43LF540V are un design metalic si care se integreaza perfect in decor, iar tehnologiile cu care acesta este echipat sunt dintre cele mai variate. In primul rand, televizorul a fost lansat anul acesta, asadar este imposibil sa nu-ti faca cu ochiul un televizor modern, foarte nou.

Eleganta, performanta, pret accesibil!

Acesta a reusit sa ma impresioneze prin performantele vizuale de care a fost capabil (apropiate de cele oferite de modelul Samsung 55H6240, ecranul de 109 cm si rezolutia FullHD reprezentand o adevarata incantare pentru ochii mei. In plus, vine cu importante caracteristici superioare, care asigura cele mai bune conditii posbile. Dintre acestea merita enumerate Triple XD Engine, Active Noise Reduction, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Real Cinema 24p si Motion Eye Care.Televizor LED LG, 109 cm, 43LF540V, Full HD

Filmele de actiune au reusit sa-mi ofere un nivel ridicat al adrenalinei, o adevarata experienta cinematografica, precum cea intalnita pe televizorul
Philips 40PFS6909
, acesta lucru datorandu-se lui LG 43LF540V, care a redat intr-un mod absolut exceptional scenele cu miscari rapide. De asemenea sunetul a fost si el la nivelul asteptarilor, cu taote ca difuzoarelor puteai fi putin mai puternice.

Conectivitate

Un mare minus pentru LG 43LF540V  il reprezinta partea de conectivitate, optiunile fiind destul de sarace. mai exact ofera doar un port HDMI, unul USB 2.0, o intrare Scart (RGB) si una component. Din fericire este prezent slotul CI+ si tunerul digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, precum si un player multimedia integrat.

Concluzii

Printre numeroasele optiuni dintre care poti alege, eu va recomanda sa va indreptati atentia spre LG 43LF540V, acesta reusind sa ofere o calitate foarte buna, la cel mai mic pret.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email