Televizor LG 42LF652V

Imi place ca producatorii de televizoare isi lanseaza produsele in cat mai multe variante privind dimensiunile ecranului, astfel incat consumatorul sa-si poata alege exact ceea ce i se potriveste.

LG 42LF652V, subiectul review-ului de astazi, este cel mai mic membru al acestei serii de televizoare, din care mai face parte si modelul 50LF652V, fratele mai mare.

Asa cum am spus in repetate randuri, pentru majoritatea dintre noi este suficienta o diagonala a ecranului de 80 cm (precum cea a lui Samsung 32H5000), in special daca aveti o incapere de dimensiuni medii sau mici.

Totusi, diferentele se simt intr-adevar atunci cand ajungem la o diagonala de 106 cm, asa cum are modelul despre care va vorbesc astazi, sau peste.

 

Vezi aici detalii actualizate despre acest produs!

 

Imagini de calitate pentru experiente de calitate!

Daca in ceea ce priveste diagonala am lamurit deja principalele aspecte, trecem la partea de imagine, unde avem parte de o rezolutie Full HD (de 1920 x 1080 pixeli), nivelul detaliilor fiind ridicat.

Calitatea contrastului este una excelenta, dar parca nu se compara cu ceea ce ofera alte modele, in special celor de la Samsung, care sunt renumiti cand vine vorba de asa ceva.

Pentru ca o imagine de milioane nu valoreaza nimic daca nu este completata perfect de un sunet pe masura, sud-coreenii au echipa modelul LG 42LF652V cu un decodor Dolby Digital si tehnologii precum DTS sau Clear Voice II, iar de livrarea acestora se ocupa cele doua difuzoare care au o putere de 10 W fiecare.

LG 42LF652V este un Smart TV de calitate, reusind sa ofere numeroase alternative atunci cand vine vorba de petrecerea timpului liber. Pe langa navigatul pe internet prin intermediul browser-ului web, avem posibilitatea de a conecta numeroase alte dispozitive inteligente pe acesta, astfel incat sa putem accesa direct continutul stocat pe acestea.

Chiar recomandam tuturor acest model. Vezi acum daca mai sunt valabile promotiile excelente practicate pana in prezent.

 

Concluzii si parerile cumparatorilor

Televizorul LG 42LF652V este capabil sa ofere un grad inalt de realism atunci cand vine vorba de redarea imaginilor si a sunetului, iar functiile inteligente sunt foarte bine implementate, intreaga experienta fiind una fluida.

Din ce am intalnit pe forumuri si alte platforme/comunitati, toti cei care detin un astfel de produs s-au declarat mai mult decat multumiti de ceea ce ofera acesta, iar acest lucru nu face altceva decat sa confirme cele spuse mai sus.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email