Televizor LG 42LF580V

Lansat la inceputul acestui an, alaturi de multe alte modele de televizoare LED, LG 42LF580V reprezinta o optiune foarte buna pentru cei care sunt in cautarea unui Smart TV cu diagonala mare.

 

Vezi oferta zilei!

 

LG 42LF580V este dotat cu un ecran care are diagonala de 106 centimetri, acest lucru facandu-l perfect chiar si pentru incaperile de dimensiuni mai mari, iar rezolutia maxima a imaginii este de 1920 x 1080 pixeli, fiind un televizor Full HD asemeni lui Samsung 48H5500.

Pentru ca imaginile livrate de LG 42LF580V sa fie unele de o foarte inalta calitate, cei de la LG au echipat televizorul cu mai multe tehnologii de cea mai noua generatie, precum sunt Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer sau 24p Real Cinema.

 

Un televizor LED cu dimensiuni potrivite!Televizor LG 42LF580V

LG 42LF580V are dimensiunile perfecte pentru un astfel de televizor, venind cu o rama extrem de subtire care il face foarte elegant, liniile “curcand” lin in functie de cum privim.

De asemenea, imaginile si design-ul de calitate sunt sustinute perfect de sistemul audio compus din cele doua difuzoare de 10 W fiecare, impreuna cu tehnologiile marca Dolby (DTS, Decodor Dolby Digital), dar si Clear Voice II.

Alte aspecte care il recomanda pe LG 42LF580V sunt posibilitatile multiple de petrecere a timpului liber pe care acesta le ofera, exact ca in cazul lui LG 49UF8507.

Avem asadar posibilittea de a naviga pe internet prin intermediul browser-ului web (care este unul foarte bine optimizat), sa vizionam videoclipurile de pe YouTube, precum si sa accesam cele mai noi filme si seriale puse la dispozitie de serviciile de streaming.

 

Concluzii

Datorita pretului promotional, precum si a dotarilor sale de top, LG 42LF580V este o alegere excelenta pentru cei are doresc sa aiba acces la o noua lume a divertismentului, pusa la dispozitie de aceste televizoare inteligente.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email