Televizor LG 42LF561V

Pe piata in acest moment exista o gama atat de larga de modele de televizoare incat exista cate o alegere perfecta pentru fiecare persoana in parte.

 

Pret promotional! 

 

Astazi pe platforma noastra isi face loc un televizor care este potrivit pentru cei care iubesc simplitatea, nefiind mari amatori ai tehnologiilor de ultima generatie ei dorindu-si un televizor simplu, strict pentru functiile sale de baza.

Nefiind un model dotat cu functii inteligente, LG 42LF561V are un pret foarte bun, acesta aflandu-se in acest moment printre cele mai ieftine televizoare cu diagonala de 106 cm din Romania.

LG 42LF561V are un design la fel de simplu precum sunt dotarile sale, insa aceasta simplitate este una foarte eleganta, cu linii drepte si usor curbate, iar rama care inconjoara ecranul fiind si ea una subtire.

 

Un televizor simplu, dar de calitate!Televizor LG 42LF561V

Noul televizor LG 42LF561V face parte din gama lansata de LG in acest an, asemeni modelului 55UF8507 produs tot de acestia.

Asadar, fiind un model al anului 2015, este produs utilizandu-se cele mai noi tehnologii in domeniu, lucru care ii asigura printre cele mai bune performante pentru gama sa de pret.

LG 42LF561V a fost capabil sa livreze imagini de calitate, lucru datorat rezolutiei Full HD (de 1920 x 1080 pixeli) si a ecranului destul de generos la acesti bani, de 106 centimetri.

De cealalta parte, experienta acustica este sustinuta de un sistem audio format din doua difuzoare de 10 W fiecare si ajutat de tehnologiile Dolby Digital, Clear Voice II, Sistem Surround si Optical Sound Sync. Pot spune ca ofera un nivel destul de inalt al calitatii audio, sunetele livrate fiind unele puternice si clare.

 

Concluzii

Pentru toti cei care nu dispun de un buget foarte generos, dar si pentru acele persoane care nu pun neaparat accent pe functiile inteligente si isi doresc un simplu televizor de calitate, LG 42LF561V este alegerea perfecta pe care o pot lua.

In schimb, celor care isi doresc un model dotat cu astfel de functii le recomand acest Smart TV (Sony 42W705).


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email