Televizor LG 42LB630V

Nu v-am mai vorbit de destul de mult timp despre un televizor LG, ultimul model fiind atunci modelul 50LB650V care a fost lansat in acest an.

Astazi prin redactia noastra a trecut LG 42LB630V, care este un televizor inteligent disponibil la un pret foarte bun in oferta majroitatii marilor retaileri online de la noi.

LG 42LB630V este un televizor LED de o calitate destul de inalta, care vine destul de bine dotat, aici remarcandu-se sistemul audio care este format din doua difuzoare de 10 W fiecare si ajutat de tehnologiile Dolby Digital, DTS, Virtual Surround Plus, Optical Sound Sync, Wireless Sound Sync si apt-X codec.

Aici pot spune ca LG 42LB630V sta mult mai bine decat subiectul celui mai recent review aparut la noi, si anume cel al lui Sony 48R550, de care trebuie sa recunosc ca am fost destul de dezamagit.

Un sistem de operare care face toti banii!

LG 42LB630V  este dotat cu sistemul de operare pe care eu il apreciez cel mai mult, webOS oferind o interfata extrem de prietenoasa si bine optimizata. Pot spune ca este printre cele mai bune OS-uri prezente pe vreun televizor la momentul actual.

Faptul ca LG 42LB630V este un televizor complet reiese si din faptul ca vine cu cele mai noi tehnologii pe partea de imagini, aici regasindu-se si MCI 500, Triple XD Engine, Resolution Upscaler, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer sau Real Cinema 24p.

Asadar sunt o gramada de motive pentru a achizitiona acest televizor, iar la aceasta suma de bani putem spune ca este una dintre cele mai bune optiuni pe care le avem la momentul actual pe piata din Romania.

Concluzii

Toti cei care isi doresc un televizor inteligent de calitate si care sa ofere o experienta de utilizare foarte placuta, trebuie neaparat sa achizitioneze modelul LG 42LB630V.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email