Televizor LG 40UF7787

Astazi, prin prezentarea lui LG 40UF7787, continuam seria pe care o dedicam televizoarelor Ultra HD 4K la preturi acceptabile, astfel incat chiar si cei cu un buget mai redus sa fie in pas cu tehnologia.

LG 40UF7787 este un model inteligent excelent, iar acest lucru il spun datorita faptului ca televizorul este creat in jurul sistemului de operare webOS 2.0, care ofera o experienta de utilizare cu mult peste concurenta.

Meniul este unul incredibil de prietenos, interactiunea dintre utilizator si televizor facandu-se intr-un mod foarte placut si usor, inclusiv in cazul celor mai putin experimentati (la fel ca LG 40UF7727).

Iti ofera cea mai buna calitate la un pret acceptabil

Avem de aceasta data in fata un televizor cu dimensiuni putin mai reduse decat in mod normal pentru un TV 4K (iar aici dam ca exemplu pe Sony 49X8309C).

Asadar, in cazul lui LG 40UF7787 vorbim de un ecran cu diagonala de 101 centimetri, care, desi nu putem spune ca profita la maxim de ceea ce poate oferi o rezolutie Ultra HD 4K, consideram ca este binevenita, deoarece sunt vizibile imbunatatirile fata de Full HD.

In ceea ce priveste sistemul audio, avem in fata unul destul de comun pentru televizoarele LG UHD, acesta avand o putere de 35 W si fiind ajutat de tehnologiile DTS, Dolby Digital, SubWoofer, ULTRA Surround, 3D Sound Zooming si Clear Voice II.

Vrei calitate la o oferta buna? Alege televizorul LG 40UF7787

Daca esti genul care prefera sa astepte ca un produs la oferta sa fie disponibil pe piata, atunci sunt convins ca te bucuri de faptul ca l-am adus in discutie pe LG 40UF7787, care este exact acest tip de produs pe care tu il astepti – disponibil in cadrul unui pachet promo.

Indiferent ca vrei sa te bucuri de emsiunea preferata, sa vezi cele mai noi filme sau sa navighezi pe internet, LG 40UF7787 este alegerea pe care trebuie sa o faci.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email