Televizor LG 40UF7727

In acest moment LG 40UF7727 reprezinta o solutie foarte buna pentru toti cei care doresc sa aiba acasa un televizor modern, lansat in acest an ci care sa fie capabil sa le ofere o calitate ridicata a imaginilor si sunetelor fara a face o gaura prea mare in buget.

Desigur, pretul desi, in opinia mea este destul de bun, nu poate fi considerat de multi ca fiind chiar cel mai ieftin model. Trebuie totusi tinut cont de faptul ca nu poti avea parte de o asemenea calitate la un pret mai bun de atat.

Noi l-am supus pe LG 40UF7727 la mai multe teste, la fel ca in cazul intregii liste de produse care este prezenta la noi pe site, iar in opinia noastra acest televizor este intr-adevar unul care merita toata atentia noastra fara nici macar o ezitare.

Pentru mai multe detalii verifica recenziile

Performanta ridicata la cel mai bun pret

Apreciem faptul ca LG 40UF7727 a trecut cu brio toate testele la care acesta a fost supus, cu mentionea ca, inainte de a incepe a trecut printr-o lunga sesiunea de calibrare a imaginii, astfel incat sa avem garantia ca va da tot ce-i mai bun din el (la fel ca in cazul lui Sony 48W705C).

Acest televizor vine echipat cu un ecran suficient de mare pentru a putea fi utilizat cu succes intr-un living mai spatios sau chiar in dormitor, iar calitate Ultra HD 4K a imaginii (de 3840 x 2160 pixeli) face casa buna cu diagonala de 101 cm a acestuia.

Cand vine vorba de sunet, LG 40UF7727 sta excelent

LG 40UF7727 a reusit sa ne lase o impresie foarte placuta chiar si in cazul sistemului audio din dotarea sa, acesta fiind unul cu o putere de 35 W si venind perfect in completarea imaginilor de vis redate pe ecran. Daca totusi doriti ceva mai ieftin si sunteti dispusi la ceva compromisuri, atunci poate v-ar interesa modelul 32PHH4509 al celor de la Philips.

Noi va sfatuim totusi sa faceti un mic efort si sa aveti in vedere posibilitatea de a-l cumpara pe LG 40UF7727. Va garantam ca nu o sa regretati nici macar o clipa.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email