Televizor LG 40LF630V

Am spus si atunci cand am vorbit despre LG 55UC970V, asadar o spun si acum: cei de la LG au reusit sa “fure” tot ce-i mai bun de la rivali si sa integreze in sistemul de operare din dotarea televizoarelor sale.

 

Afla parerile cumparatorilor!

 

LG 40LF630V are, dupa cum cred ca v-ati dat deja seama, in dotarea sa cea mai noua versiune a acestui sistem de operare, webOS 2.0 venind mai pregatit ca niciodata pentru a va oferi cele mai bune experiente de utilizare.

Fie ca esti incepator sau avansat cand vine vorba de televizoarele LED inteligente, LG 40LF630V este cea mai potrivita alegere, venind atat cu un meniu simplificat, precum si cu optiuni variate pentru cei avansati.

Incepatorii trebuie sa stie ca au la inceput la dispozitie propriul asistent personal, BeanBird, care ii va asista in procesul de instalare.

 

Cel mai bun sistem de operare al momentului!Televizor LG 40LF630V

Acest sistem de operare este sustinut de un procesor puternic, capabil sa ofere o fluiditate excelenta in utilizarea interfetei, iar cautarea continutului nu a fost niciodata mai usor si mai rapid ca acum.

Toate lucrurile de care tu ai nevoie se afla acum la o simpla apasare de buton. Foarte tare, nu-i asa? Alegerea perfecta, mai ales daca tinem cont de pretul foarte bun la care este comercializat.

Pe partea de imagine LG 40LF630V vine cu un ecran care are diagonala de 101 cm si o rezolutie Full HD, iar in completarea imaginii de calitate vine si sistemul audio performant, format din doua difuzoare de 10 W fiecare.

De asemenea, fiind un Smart TV, asemeni lui Sony 42W705, inseamna ca ai acces la o gama foarte variata de optiuni cand vine vorba de petrecere a timpului liber.

 

Concluzii

LG 40LF630V reprezinta o optiune excelenta pentru toti cei care isi doresc un televizor inteligent la un pret bun, capabil sa le ofere performante superioare. Site-ul nostru il recomanda!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email