Televizor LG 32LF650V

LG 32LF650V este modelul despre care am ales sa va vorbesc astazi, acesta fiind o ruda destul de apropiata de televizorul LG 43LF630V, pe care vi l-am prezentat in urma cu putin timp.

 

Pret bomba!

 

Cu ce se remarca acest nou televizor? Ei bine, prin pretul destul de accesibil raportat la performantele si caracteristicile sale.

La o suma care atinge pragul de 2.000 lei primim un produs de calitate, care ofera numeroase modalitati de petrecere a timpului liber, in special datorita functiilor Smart din dotarea acestuia.

Desigur, mai sunt multe alte lucruri cu care LG 32LF650V se poate lauda, precum sistemul de operare webOS 2.0, noua versiune a acestuia venind cu numeroase imbunatatiri menite sa ne usureze interactiunea cu acesta. Despre platforma webOS v-am mai vorbit in detaliu la review-ul lui LG 50LF652V.

 

Acces instant la tot continutul multimedia!Televizor LG 32LF650V

LG 32LF650V dispune si de o modalitate foarte interesanta de accesare instant a continutului preferat prin intermediului hub-ului de divertisment Smart Share, dar si prin interfata care ne permite sa avem acces la intreg continutul printr-o simpla apasare de buton.

Daca tot am vorbit despre Smart Share, care permite conectarea tuturoro dispozitivelor inteligente la LG 32LF650V, o sa ramanem pe partea de conectivitate si o sa va spun care sunt intrarile si iesirile puse la dispozitie de LG.

Asadar, avem parte de trei porturi HDMI, portul USB, o iesire audio digitala, o intrare Scart si una component. Nu lipsete nici slotul CI+ impreuna cu tunerul digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, cele doua intregind astfel experienta avuta in utilizarea televizorului.

Sunetul livrat de cele doua difuzoare de 10 W ale lui LG 32LF650V este unul de inalta calitate, lucru care se datoreaza si decodorului Dolby Digital aflat in dotarea acestuia, dar si numeroaselor carateristici superioare, dintre care le amintim pe: DTS, Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Wireless Sound Sync, Optical Sound Sync, Smart Sound Mode si Sound Optimizer.

Sincer pe mine m-a convins sa-l achizitionez, motiv pentru care am si facut acest lucru, LG 32LF650V fiind noul meu televizor de cateva saptamani deja. Eu am avut noroc si l-a prins la o super reducere, cu ocazia unei campanii masive a celui mai mare retailer online din Romania.

 

Concluzii si parerile consumatorilor

LG 32LF650V este recomandarea mea de astazi, acesta venind cu numeroase functii utile atunci cand dorim sa ne relaxam putin dupa o lunga si obositoare zi la munca. Plusurile acestuia sunt repreentate de sunetul de calitate, imaginea clara si de functiile Smart.

Toti cei care au intrat deja in posesia lui LG 32LF650V au numai cuvinte de lauda la adresa acestuia televizor LED, in special pe partea de sistem de operare, interfata fiind una extrem de intuitiva.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!



Nume

Email