Televizor LG 32LF580V

Daca data trecuta v-am vorbit despre un televizor simplu, si anume despre LG 42LF561V, astazi o sa va prezint review-ul lui LG 32LF580V, un Smart TV de 80 cm.

 

Pret bomba!

 

Diagonala de 80 de centimetri a ecranului este completata perfect de o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, asadar Full HD, iar in ajutor sar si urmatoarele caracteristici superioare: Triple XD Engine, Dynamic Color Enhancer, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction si 24p Real Cinema.

Trebuie precizat ca fiecare tehnologie in parte isi face treaba foarte bine, rezultatul final fiind unul foarte bun. Imaginile redate sunt unele de calitate, culorile fiind suficient de realiste si neamplificate artifical, iar contrastul s-a aflat si el la nivelul asteptarilor site-ului nostru.

 

Un televizor inteligent ieftin si bun!Televizor LG 32LF580V

LG 32LF580V este un televizor inteligent care este disponibil in aceasta perioada in cadrul unor oferte foarte interesante, pretul fiind unul extrem de bine proportionat la performantele sale.

De remarcat este faptul ca televizorul LG 32LF580V dispune de WiFi integrat, care este de un real ajutor cand vine vorba de accesul intr-un mod cat mai usor la retea pentru accesarea continutului online.

Pe partea de conectivitatea regasim un numar destul de mare de optiuni, avand trei porturi HDMI si trei porturi USB 2.0, o iesire audio digitala (optica), o intrare scomponent si una Scart (RGB). Prezent este si tunerul digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 impreuna cu slotul CI+, astfel incat putem spune ca este un televizor complet.

In dotarea lui LG 32LF580V se afla un sistem audio tip 2 x 10 W, care este ajutat de tehnologii diverse, printre care se numara si DTS, Decodor Dolby Digital, Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Smart Sound Mode sau Optical Sound Sync.

 

Concluzii

LG 32LF580V este un televizor care face toti banii, oferind accesibilitate si performante excelente. Nu o sa regretati nici o clipa achizitionarea sa!

O alta recomandare a noastra este Samsung 40HU6900, care are review-ul la noi pe site.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email