Televizor LG 32LB550B

Acest televizor al celor de la LG vine cu un pret atractiv pentru categoria din care face parte, mai exact cea a televizoarelor mid-range, LG 32LB550B reusind sa livreze experiente vizuale si acustice foarte bune.

 

Vezi oferta zilei!

 

Probabil ca va intrebati daca nu cumva a cam trecut vremea televizoarelor cu ecran de 32 inch (81 cm), dar eu va spun ca nu este asa. Acest tip de televizor este in continuare la mare cautare, lucru care se datoreaza pretului mult mai scazut, precum si faptului ca reuseste sa vina cu un raport calitate-pret greu de batut.

LG 32LB550B face exact acest lucru, la un pret foarte mic sa ofere calitate foarte inalta. In acest review incerc sa va prezind ceea ce-l recomanda, precum si minusurile, astfel incat sa fiti siguri luati o hotarare buna.

Daca totusi doriti un model mai mare, puteti opta pentru televizorul Samsung 48H5203, care vine cu o diagonala generoasa.

 

O adevarata experienta la un super pret!Televizor LG 32LB550B

O sa incep prin a va spune ca LG 32LB550B ofera un ecran IPS care are diagonala de 81 cm, ceea ce-l face potrivit pentru incaperile mici si medii, iar faptul ca foloseste tehnologia IPS asigura unghiuri de vizualizare foarte bune, iar per total ecranul este mult mai rezistent.

Din testele pe care le-am efectuat, rezultatele au fost multumitoare, acuratetea cu care a reusit sa redea culorile fiind foarte buna, lucru datorat si acestui panel de calitate.

Nu am intalnit mari intarzieri de raspuns, iar blur-ul si acel efect de agatare in cadrul scenelor cu derulare a imaginilor foarte rapida au fost aproape de limita de sus.

In acest pret LG 32LB550B a reusit performante de invidiat fata de concurenta, iar din propria mea experienta va spun ca, in general, produsele celor de la LG au fost capabile sa ofere un grad inalt de calitate.

 

Cea mai buna calitate pentru o relaxare maxima!

Trecand la minusuri, observam ca cel mai slab punct al lui LG 32LB550B este reprezentat de rezolutia HD, de doar 1366 x 768 pxieli, insa asa cum am spus in repetate randuri, acest lucru poate fi trecut cu vederea in cazul ecranelor cu diagonala de pana in 81 cm. Diferentele sunt aproape insesizabile, iar daca distanta de vizionare este cea optima practic nu exista nici o modificare a calitatii sursei.

Per total am ramas impresionat de modul in care au reusit cei de la LG sa creeze un model care sa ofere un raport atat de bun intre calitate si pret, LG 32LB550B reusind sa ofere un produs accesibil – la fel ca si televizorul Samsung 32H5030 – pentru un numar foarte mare de persoane, astfel incat accesul la ultimele tehnologii sa fie garantat tuturor.

 

Concluzii

LG 32LB550B vine cu o calitate a imaginii si a sunetului foarte buna, iar numeroasele caracteristici speciale cu care este dotat, precum si player-ul multimedia integrat, iti asigura o experienta cinematografica excelenta la un pret excelent.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email