Televizor LG 24MT47D

Acesta este o ruda destul de apropiata de LG 29MT44D, însă subiectul review-ului de azi este mult mai bine reprezentat pe partea de specificatii.

LG 24MT47D este alegerea perfecta pentru persoanele care isi doresc un televizor care sa le permita accesul usor la noul standard al televiziunii digitale si HD, iar prin usor trebuie sa se inteleaga la un pret foarte accesibil.

Marele avantaj al lui LG 24MT47D este acela ca el poate fi folosit si ca un inlocuitor al monitorului tau de acasa, acest lucru fiind ideal in cazul in care nu dispui de un spatiu foarte mare.

Si pentru ca experienta de utilizare a acestuia ca monitor sa fie una foarte placuta, televizorul LED ieftin a fost echipat cu mai multe tehnologii care sa asigura o buna redare pe ecran a jocurilor video si a activitatilor de zi cu zi.

Un televizor ieftin si de calitate!

Printre acestea se numara Black Stabilizer si modul DAS (Dynamic Action Sync), acestea asigurand o vizibilitate perfecta inclusiv in cazul scenelor foarte intunecate din jocurile video, precum si un minim decalaj de intrare atunci cand ne relaxam cu ajutorul jocurilor alerte

Modelul LG 24MT47D este in acest moment disponibil in cadrul unor oferte atragatoare, devenind astfel si mai accesibil pentru doritori.

Televizorul are o diagonala de 60 cm, rezolutie HD si un timp de rapsuns foarte mic, de 5 ms, iar printre plusurile acestui model se mai numara prezenta tuner-ului digital DVB-T/C, slotul CI+ si player-ul multimedia integrat.

De asemenea, LG 24MT47D ne mai pune la dispozitie si doua difuzoare de 5 W care sunt completate perfect de tehnologiile Virtual Surround, Auto Volume Leveler si Equalizer, rar intalnite la alte modele din aceasta gama de pret.

Concluzii

LG 24MT47D este o alegere foarte buna pentru cei care nu dispun de un buget foarte mare. Un alt televizor foarte bun si la un pret accesibil este Toshiba 32L1533DG, care are deja review-ul pe site-ul nostru.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email