Televizor LG 24LF450U

Desi acest an a fost in principal unul in care televizoarele mari si cu rezolutii UHD au facut legea, exista inca producatori care au adus pe piata si noi modele de dimensiuni mici, chiar foarte mici, care pot fi folosite si ca inlocuitoare pentru monitoare.

 

Vezi oferta zilei!

 

Un prim exemplu in acest caz este televizorul LG 24LF450U, despre care vom discuta pe larg in acest review, dar si modelul Toshiba 24W1333G, care impreuna fac parte din gama de produse lansata in anul 2015.

LG 24LF450U face parte din acea categorie a televizoarelor ieftine, care vin cu preturi nu foarte ridicate dar care ofera chiar si in aceste conditii performante suficient de bune pentru a nu lasa sa se vada foarte mult faptul ca vorbim despre un produs de buget.

 

LG 24LF450U este o excelenta solutie pentru un buget redus!

Si daca tot am amintit de faptul ca este un produs de buget, mai trebuie mentionat faptul ca LG 24LF450U chiar si in aceste conditii un raport calitate-pret foarte bun, care il diferentiaza de competitie.

Spre deosebire de televizorul Orion T 32D/LED/Smart, care de asemenea vine la un pret foarte mic, LG 24LF450U nu dispune de functii inteligente, acesta nefiind asadar un Smart TV. Chiar si asa, suma de bani pe care trebuie sa o scoatem din buzunar pentru achizitionarea acestuia este una care ne face sa lasam la o parte acest aspect.

 

Vrei ceva ieftin? Acest televizor este atunci ce ai nevoie!

LG 24LF450U vine cu un ecran care masoara 61 de centimetri in diagonala, iar rezolutia maxima pe care acesta o poate afisa este de 1366 x 768 pixeli, avand in fata deci un televizor HD Ready (precum este si Panasonic TX-32CS510E).

Pe final putem concluziona faptul ca LG 24LF450U este un televizor care merita luat in considerare datorita pretului foarte bun la care acesta poate fi achizitionat.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email