Laptop Lenovo Yoga 3 Pro

In acest review am de gand sa va prezint un laptop, care dupa parerea mea, isi indeplineste obiectivul stabilit si anume de a oferi o performanta cat mai ridicata in timp ce utilizatorul sau se deplaseaza, fie pe jos, cu masina sau trenul.

Lenovo Yoga 3 Pro este un laptop 2 in 1, in sensul ca poate sa fie folosit si ca un notebook foarte adaptabil la orice situatie. Acesta poate sa fie folosit in patru moduri diferite: Laptop, Stand, Tent si Tableta.

Indiferent de modelul pe care doresti sa il folosesti, Lenovo Yoga 3 Pro este menit sa fie utilizat cu o usurinta cat mai mare, acesta avand o greutate cu mult redusa si un cadru mai subtire fata de alte laptop-uri (precum este Dell Inspiron 3543).

Mobilitate si adaptabilitate

Lenovo Yoga 3 Pro vine echipat cu sistemul de operare Windows 8.1, acesta avand acum o interfata foarte usor de folosit, chiar si pentru cei ce nu sunt initiati in utilizarea acestui sistem de operare. Precizam ca acesta este inclus in pretul produsului, astfel ca nu vor fi costuri suplimentare.

Lenovo Yoga 3 Pro are un ecran cu diagonala de 13.3 inch, acesta avand o rezolutia ceva mai mare decat majoritatea laptop-urilor si anume 3200 x 1800.

Lenovo Yoga 3 Pro ofera o performanta ridicata

Placa video este integrata, facand parte din seria Intel HD Graphics 5300. Cu un procesor Intel Dual-Core M-5Y70, ce ruleaza pe o frecventa de 1100MHz (ce poate sa fie ridicata prin Turbo Boost pana la 2600MHz) si o memoria RAM DDR3 de 8GB, ce ruleaza la o frecventa de 1600MHz, acest laptop ofera o putere de procesare destul de ridicata pentru dimensiunea sa redusa, fiind asemanator cu HP ProBook 450 G2 din acest punct de vedere.

Acest laptop are ca si scop principal lucrul, fiind menit pentru genul de persoana care se deplaseaza foarte mult si doreste sa aiba o platforma de lucru eleganta, usor de folosit si care sa ruleze fara probeleme.

Cu toatea acestea, Lenovo Yoga 3 Pro poate sa redea filme si muzica la o calitate ridicata cu la fel de multa usurinta, fiind un pachet intreg atat pentru lucru, cat si pentru divertisment.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email