Laptop Lenovo IdeaPad Y50-70

In acest review am de gand sa va prezint un laptop de la Lenovo, acesta avand un numar total de sase versiuni ce se pot gasi pe piata la ora actuala.

Cele sase versiuni ale lui Lenovo IdeaPad Y50-70 au configuratii diferite, acestea fiind cuprinse intre sume precum 3999 lei si 7040 lei. Dupa cum se poate vedea, acest laptop are un pret ceva mai ridicat, in special atunci cand este comparat cu alte platforme de lucru din categoria sa.

Mie personal imi place foarte mult si chiar va recomand sa aruncati o privire peste Lenovo IdeaPad Yoga 500-15 cu procesor Intel® Core™ i7-5500U. Acum vad ca are si o mica reducere de pret.

In ceea ce priveste acest review (precum si in alte review-uri), am de cand sa va prezint una dintre aceste versiuni, care dupa parerea mea, are un pret cat mai acceptabil avand in vedere ce este oferit in schimb, fiind similar cu Alienware 17 din acest punct de vedere.

Lenovo IdeaPad Y50-70 iese in evidenta prin calitatea oferita

Acesta versiune a lui Lenovo IdeaPad Y50-70 are un display cu diagonala de 15.6 inch, ce are un format UHD ( 4K ), fiind capabil sa redea imaginea la o rezolutie absolut fermecatoare de 3840 x 2160. Tipul displayului este LCD LED, acesta folosindu-se de caracteristici speciale precum Glare, care reduce oboseala ochilor in urm orelor petrecute in fata ecranului (la fel ca si Dell Inspiron 5758).

Acest display va permite sa va bucurati de o experienta foarte placuta, indiferent daca doriti sa vizionalizati un film in format HD sau daca aveti de gand sa va petreceti o parte din timpul liber jucand ultimele jocuri aparute pe piata.

Lenovo IdeaPad Y50-70 se foloseste din plin de tehnologia cu care a fost conceput

Lenovo IdeaPad Y50-70, in versiunea prezentata in acest review, beneficiaza de un procesor Intel CoreTM i7, ce functioneaza la o frecventa de 2500 MHz, acesta putand fii ridicata pana la 3500 MHz prin Turbo Boost.

Memoria RAM DDR3 este de 8GB, aceasta functionand la o frecventa de 1600 MHz. Placa video este una foarte performanta, fiind vorba despre Nvidia Geforce GTX 860M ce are o memorie GDDR5 de 4 GB si care foloseste caracteristici speciale precum Nvidia PhysX.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email