Laptop Lenovo Ideapad G5070

In acest review am de gand sa prezint inca un laptop de la Lenovo, in continuarea listei pe care am inceput-o cu ceva timp in urma.

Lenovo Ideapad G5070 a aparut pe piata in patru versiuni, fiecare dintre acestea avand configuratii diferite, preturile lor fiind cuprinse in tre 1.439 lei si 2.279 lei.

Acest model reuseste astfel nu numai sa ofere cumparatorului posibilitatea de a alege versiunea care i se potriveste cel mai mult, ci si sa o faca la un pret mai mult decat acceptabil pentru randamentul de care acesta da dovada, fiind similar cu Dell Inspiron 5558 din acest punct de vedere.

 

Vezi aici pretul actualizat.

 

Lenovo Ideapad G5070 ofera o performanta ridicata la un pret redusLaptop Lenovo Ideapad G5070

Pentru scopul acestui review am ales versiunea care, dupa parerea mea, reuseste sa gaseasca echilibrul dintre performanta de care este capabil si pretul sau.

Aceasta versiune a lui Lenovo Ideapad G5070 are in configuratia sa un procesor Intel Core I7, construit conform arhitecturii Haswell. Acesta face parte din seria Intel HD Graphics 4400 si functioneaza la o frecventa de 2000 MHz, insa fiind posibil ca aceasta sa fie crescuta pana la 3100 MHz prin Turbo Boost.

Placa video Radeon R5 M230 este dedicata, oferind acestui model de laptop o performanta sporita si avand o memorie proprie DDR3 de 2 GB. Memoria RAM DDR3 in schimb este de 4 GB, aceasta functionand la o frecventa de 1600 MHz.

 

Un laptop care nu dezamageste

Lenovo Ideapad G5070 foloseste un display de tip LCD LED, ce are un format HD. Diagonala ecranului sau este 15.6 inch, fiind capabil sa redea imaginea la o rezolutie optima de 1366.x 768 si folosind caracteristici speciale precum Glare, care reduce oboseala provocata ochilor in urma orelor lungi petrecute in fata ecranului (la fel ca si Dell Inspiron 3551).

Daca este genul care prefera sa sa bucure de un laptop foarte performant, fara sa fie necesar sa platesti o suma mare de bani, atunci acesta este laptop-ul pentru tine.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email