Lenovo IdeaPad G50-80

Lenovo IdeaPad G50-80 este un laptop cu nivel mediu de performante ce se adreseaza atat celor care isi doresc un astfel de produs pentru a realiza activitati de baza, asa cum sunt navigarea pe internet si editatea de text, dar si celor care vor sa joace cateva jocuri, mai ales dintre cele mai vechi, pentru ca cele noi au nevoie de anumite specificatii pe care componentele acestuia nu le are. De asemenea, acesta se adreseaza celor care vor un laptop bun, dar nu vor sa scoata din buzunar foarte multi bani.

 

Mai multe detalii puteti gasi aici.

 

Despre Lenovo IdeaPad G50-80Laptop Lenovo IdeaPad G50-803

Designul este unul obisnuit, nu se poate spune ca te va da pe spate cand il vei vedea, dar arata elegant, marginile usor rotunjite reusind sa ii deaaspectul unui produs bine inchegat. Dar marginile late ale monitorului te fac sa te intrebi daca nu este prea mult material irosit, insa probabil ca designerii care au gandit modelul stiu mai bine de ce l-au construit astfel

Greutatea sa este una destul de mica, 2.5 kg, putandu-se chiar si mai bine, dar e ok si asa avand in vedere ca poate fi luat la serviciu sau in calatorii fara probleme. Bateria este una Li Ion cu patru celule si are o autonomie de lucru de pana la 4 ore, suficient pentru a realiza activitati chiar si cand nu te afli intr-un loc in care sa existe prize.

Memoria RAM este una de 4 GB, dar capacitatea de stocare este de 1 TB, asta insemnand ca aveti suficient loc pentru a tine la indemana toate fisierele de care aveti nevoie, dar si muzica si filmele preferate.

Sub codul G50-80, Lenovo a scos 3 modele diferite ale caror specificatii difera doar in functie de puterea procesorului.

 

Un laptop bun pentru utilizarea de zi cu zi

La primul model procesorul este unul Intel Core I3 cu doua nuclee si care are o frecventa de 1700 MHz, care Laptop Lenovo IdeaPad G50-801reuseste sa gestioneze sarcinile
dumneavoastra in timp util. La celelalte doua modele avem disponibil fie un i5 cu puterea de 2.2 GHz, fie o versiune mai performanta, dar si mai scumpa (aproape dubla la pret comparativ cu versiunea mai slaba ca si putere) ce se bucura de puterea de 2.4 GHz a unui procesor i7. La toate modelele placa video este dedicata, AMD Radeon R5 M330, si reuseste sa ofere imagini cu un nivel ridicat de detaliu.

Acesta are mai multe porturi, printre care se numara si cel HDMI, cele doua USB 2.0, dar si cel USB 3.0. De asemenea, putem regasi la el si cititorul de carduri care suporta atat formatul SD, cat si cel SDHC. Acesta vine si cu unitate de scriere/citire, camera WEB HD, microfon integrat si difuzoare stereo.Laptop Lenovo IdeaPad G50-802

Monitorul este unul de 15.6 inch, cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli si format HD care dispune de tehnologia LED Backlight si are ecran Glare, toate acestea fiind puse la dispozitia cumparatorului pentru a avea o experienta foarte buna in ceea ce priveste imaginea.

 

Pro Lenovo IdeaPad G50-80

  • Capacitatea de stocare de 1 TB
  • Ecranul Glare
  • Tehnologia LED Backlight pentru monitor

 

Contra Lenovo IdeaPad G50-80

  • Greutatea ar fi putut fi chiar un pic mai mica
  • Maginile monitorului sunt destul de mari

 

Concluzii

Chiar daca are si minusuri, acestea nu sunt chiar atat de mari, iar raportul bun calitate-pret la care vine il face un laptop de dorit de catre cei care isi doresc un model mediu pe care sa nu dea foarte multi bani si care sa se comporte decent in orice activitate ar desfasura.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email