Laptop Lenovo G50-45

Cu acest review am de gand sa incep prezentarea unei liste de laptop-uri ce au iesit recent pe piata, fiecare dintre acestea avand avantajee si dezavantajele sale.

Scopul acestei liste este sa te ajute sa decizi care laptop iti este cel mai bine potrivit tie, conform preferintele si posibilitatilor personale.

Incepe lista cu un laptop de la Lenovo si anume Lenovo G50-45, producatorii acestuia incercand sa faca din el o combinatie intre performanta si accesibilitate, reusind sa indeplineasca acest obiectiv, mai mult sau mai putin, fiind similar cu MacBook Air 13 din acest punct de vedere.

Lenovo G50-45 vine la un pret accesibil

Dupa cum se poate vedea, acest laptop se gaseste la ora actuala pe piata la un pret care poate fii considerat accesibil pentru marea majoritate a utilizatorilor de laptop-uri (ca si Dell Inspiron 3551).

Lenovo G50-45 vine echipat cu un display destul de mare pentru un laptop, acesta avand o diagonala de pana la 15.6 inch, ce poate reda o imagine cu rezolutia de 1366 x 768. Inca un aspect ce merita precizat este tastatura ergonomica a lui Lenovo G50-45, ce ofera o experienta de tastare mai confortabila si precisa.

Un laptop ce ofera o performanta decenta

Configuratia lui Lenovo G50-45 este una destul de des intalnita la o mare parte din laptop-uri ce au iesit pe piata din Romania in ultima perioada. Acesta vine echipat cu un procesor AMD Quad-Core din seria A6, acesta ruland la o frecventa de 1800 MHz, ce poate fii sporita pana la 2400 MHz prin Turbo Boost.

Lenovo G50-45 vine echipat de asemenea cu 4GB de memorie RAM DD3, cu o capacitate maxima de 16GB, acesta ruland la o frecvanta de 1600 MHz. Placa video este una integrata, produsa de AMD si facand parte din seria Radeon R4, iar hard disk-ul ofera un spatiu de stocare a informatiei de pana la 500 GB.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email